Nepříliš povedený domácí turnaj mladších žáků

9. kolo ČP KP MLŽ - finálová sk. - 27.5.2018 - hřiště Jaroměř.

neděli 27.5.2018 jsme se představili opět doma na předposledním turnaji naší ,,finálovky". Na tomto turnaji jsme si chtěli určitě připsat plný počet bodů, ale hlavně jsme moc chtěli porazit konečně Broumov, což se nám ale bohužel nakonec opět nepodařilo....

FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov 1:7 (1:5)

Branky: Rezek

Máme výborný vstup do zápasu a 5 minut našeho soupeře jasně přehráváme, ovšem neproměníme ani jednu z našich šancí, a tak nám soupeř poprvé uteče a dá gól. Znovu se snažíme skórovat, ale Broumov se rozhehrál a v rychlém sledu přidal další 3 zápasy a víceméně tak rozhodl o osudu zápasu. Chtěli jsme vyhrát alespoň druhý poločas, ale naše hra byla již spíše chaos, než nějaký pokus o tlak. Nutno uznat, že soupeř vyhrál zaslouženě a potvrdil tak své nesporné kvality.

FK Jaroměř - FC Vrchlabí 1:0 (0:0)

Branky: Holub

Druhý zápas jsme nastupovali proti Vrchlabí, které hrálo defakto bez střídání a doslova ,,mlelo" z posledního. Naše hra však byla příliš uspěchaná a zbrklá. Hráli jsme sice házenou s mnoha šancemi, ale nedokázali jsme je proměnit, a tak bylo nakonec z jasného zápasu ještě drama, když jsme vítězství doslova vybojovali, ale i to se počítá.

Jiří Lebedinský, Jiří Rezek trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme nesehráli úplně povedený turnaj. V prvním zápase jsme byli až příliš nedúrazní a vyrobili mnoho osobních chyb, které soupeř nemilosrdně trestal. Ve druhém zápase jsme hráli na jednu branku a soupeř hrozil z brejků, takže pro nás velmi těžké utkání. Dnes nás mile překvapily některé výkony, ovšem ne všichni - kluci v kabině vědí...V neděli nás čeká poslední turnaj, na který se chceme co nejlépe připravit a rozloučit se tak se sezónou, a to hlavně kvalitním výkonem.

Děkujeme rodičům za podporu a fandění.

Sestava FK Jaroměř: Dufek, Lebedinský - Škodová, Kašpar, Kňourek, Skalický, Hemelík, Poděbradský, Machač, Rezek, Libich, Holub, Karel

Rozhodčí: Bareš

Diváků: 55

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.