Velmi dobrý začátek přípravy mladších žáků s kvalitním soupeřem

1 přípravné utkání - MLŽ - 12.8.2017 hřiště Růžovka od 10:00.

V sobotu 12.8.2017 jsme se utkali s týmem Trutnova (2005), který bude hrát letos žákovskou ligu. Naši hráči byli ročníkově poskládaní rovnoměrně (2005 i 2006), ale i tak se neztratili a se soupeřem drželi celý zápas krok.

FK Jaroměř - MFK Trutnov U13 - 6:8 (1:2, 3:1, 2:5)

Branky: Karel 3x, Rehák, Skalický, Škodová

Nahrávky: Libich, Malý, Škodová, Škodová, Kočica

Kvalitní zápas s těžkým soupeřem, který sebou přivezl kompletně ,,dorazový" ročník 2005. Hráli jsme na tři třetiny, když v prvních dvou jsme byli vyrovnaným soupeřem. Do závěrečné třetiny jsme šli s vedením 4:3, ale Trutnov přidal a možná se ke konci zápasu začala projevovat i jejich větší fyzická vyspělost, a tak výsledek utkání soupeř otočil  v jeho prospěch.

Sestava FK Jaroměř: Malý, Dufek, Škodová, Libich, Postupa, Kňourek, Kašpar, Kočica, Skalický, Hemelík, Karel, Rehák, Bělohlávek, Hofman

Chyběli: Rezek, Holub, Lebedinský, Vojtíšek, Radil, Vágner

Jiří Lebedinský, Jiří Rezek, trenéři FK Jaroměř: Dnes nám nešlo ani tak o výsledek, ale spíš o to, aby si kluci zahráli. Jsme teprve na začátku přípravy, ale dnešní zápas nám ukázal kvalitní výkon našich kluků, proti výbornému soupeři. Nechyběla bojovnost, zápal do hry a zaujetí. Samozřejmě se odhalily i některé nedostatky, ale na těch budeme v dalších trénincích pracovat.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.