Mladší žáci 3x výhra - V V V

4. kolo KP mladších žáků 4.10.2014 - hřiště Trutnov HSM

FK Jaroměř - MFK Trutnov 1:0 (0:0)

Branky: Smetana

Po "reprezentační" přestávce(výběry OFS) nastupujeme opět v Trutnově a opět proti domácím hned v prvním zápase. Pomalý rozjezd, těžkopádný fotbal a spousta nevyužitých šancí. To byl obrázek tohoto utkání, kde zlepšující se soupeř se dokázal dostat i do nebezpečných příležitostí, leč míč z kopačky Radima Smetany v soupeřově brance znamená první "V" !!!

FK Jaroměř - MFK Nové Město n/M 1:0 (1:0)

Branky: Puška

Každé utkání s tímto soupeřem je vždy vypjaté a i tentokrát tomu nebylo jinak. V držení míče na tom byl soupeř určitě lépe, ale bojovnost a bezchybná obrana pod vedením Jirky Berana nás dovedly k našemu druhému  "V" !!!

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec 1:0 (0:0)

Branky: Puška

Hned od začátku soupeře zavřeme na jeho polovině a je otázkou času, kdy padne první gól. Bohužel naše zbrklost, nepřesnost a brankář soupeře je naše prokletí. Vše nakonec vyřešil Pepa Půška a vlastně zajistil a uzavřel naše dnešní vystoupení třetím  "V" !!!

 

Sečteno podtrženo, a každému podle chuti, buď "3V", nebo "VVV".... a proto mě dnes nic jiného nezbývá, než poděkovat celému kolektívu za jejich semknutost a snahu, když to zrovna fotbalově moc nevychází, že se přesto  dokážou kousnout a vydat ze sebe na hřišti všechno. Poděkování samozřejmě patří i těm našim "radilům a radilkám", kteří nás podporují a pomáhají děti vozit. Za dnešek všem opravdu moc děkuji!!!!

Sestava FK Jaroměř: Chroust, Kudrnáč, Beran, Kňourková, Tichý, Smetana, Kuna, Puška, Paradi, Traxler, Vach, Žák

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.