Mladší žáci na domácím hřišti bez prohry

2. kolo KP mladších žáků 14.9.2014 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - RSCM Česká Skalice 2:0 (0:0)

Branky: Puška 2x

Trochu ospalý začátek, ale v druhém poločase již z trvalého tlaku soupeře přehráváme kombinací a nutíme ho k chybám, kde nejdříve otvíráme skóre proměněným pokutovým kopem, následně přidáváme druhý a celkově vyhráváme. Na začátek dobrý rozjezd.

FK Jaroměř - TJ Velké Poříčí 3:1 (1:0)

Branky: Žák, Smetana, Puška

Tak jak skončil první zápas, tak otvíráme druhý. Soupeře nepouštíme do hry, krásnou kombinací ho přehráváme a z množství šancí do poločasu i jednu  proměňujeme. Ve druhém poločase pokračujeme, pro oko diváka v nádherné a až překvapující hře, kde soupeř neví kam dřív skočit, přidáváme další góly a jdeme si pro jasné vítěztví.

FK Jaroměř - MFK Trutnov 1:1 (0:0)

Branky: Puška

I v posledním zápase se do soupeře zakousneme, bohužel nyní nás opustilo střelecké štěstí a nejsme prostě schopni dokončit naše útočné snažení vstřelením gólu. Soupeř z ojedinělého brejku dává vedoucí branku a nám nezbývá, než se ještě více snažit. Na závěr z nařízené penalty výsledek srovnáváme, bohužel na otočku nám již nezbývá čas.

turnaj MZ Jaroměř  14.9.2014, foto: Václav Mlejnek Momentka z utkání s Trutnovem. Foto: Václav Mlejnek.
Galerie k dalším turnajovým zápasům zde.

Za předvedenou hru si kluci zaslouží pochvalu a budeme si přát, aby i v následujících utkáních se prezentovali předvedeným výkonem jako v dnešním turnaji. Děkujeme i za silnou diváckou podporu v hledišti.

Sestava FK Jaroměř: Vach, Chroust, Kudrnáč, Beran, Kňourková, Tichý, Smetana, Kuna, Puška, Paradi, Žák, Rind, Traxler

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.