Mladší žáci dokázali uhrát pouze 1bod!!!

7. kolo KP mladších žáků 25.10.2014 - hřiště  Jaroměř

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec 1:2 (1:1)

Branky: Rind

Opět spousta neproměněných jasných tutovek a soupeř nás přehrává fyzicky, kde chybujeme a místo, abychom si pomohli příhrávkou, tak se pouštíme do nesmyslných soubojů. Nemůžeme se proto divit, že prohráváme, a ještě ke všemu nás to bolí.

FK Jaroměř - FK Náchod 0:3 (0:0)

Soupeř se do nás zakousne hned od začátku a nechce dopustit ohrožení své branky jako v posledním vzájemném zápase. Z naší strany je vidět snaha, ale zbytečnou zbrklostí se připravujeme o míč a zároveň o možnost kombinace, která je jedinou cestou k ohrožení soupeřova brankáře. Za nasazení určitě pochvala.

turnaj MŽ FK Jaroměř 25.10.2014, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek. Galerie k turnaji zde.

FK Jaroměř - RSCM Rozkoš Česká Skalice 2:2 (0:0)

Branky: Puška 2x

Rozpačitý první poločas, jako by se všichni šetřili na poslední 15-ti minutovku podzimní části letošního ročníku. Ve druhém jsme zaspali a najednou prohráváme 0:2!!! Mančaft vylovil poslední zbytky sil a krásnými góly Pepči Pušky srovnáváme, ale bohužel již nestačíme otočit výsledek.

Výkon nahoru - dolů, lepší okamžiky střídají ty slabší, snaha a nasazení střídají lajdáckost a nechuť - to vše by se dalo pominout a přenést se přes to, ale bohužel bez přesného a jistého zakončení se budeme pouze srážet a trápit a bude nás to stát mnoho sil.

Sestava FK Jaroměř: Chroust, Kudrnáč, Beran, Kňourková, Souček, Smetana, Kuna, Puška, Paradi, Traxler, Vach, Žák, Rind.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.