Jedna výhra a jedna prohra pro ml. přípravku

Hydraulika Vancl OP NA - MLP 10. kolo - 10.4.2022 9:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - TJ Rasošky 10:5 (4:1)

branky: Volter (3x), Ponikelský (2x), Brusnický (2x), Šafková, Košek, Rada 

FK Jaroměř - SK Česká Skalice 3:8 (3:3)

branky: Volter, Brusnický, Radil

Sestava: Košek (G), Volter, Ponikelský, Šafková, Radil, Brusnický, Ropický, Rada, Šitev

První zápas proti oslabenějšímu týmu Rasošek jsme zvládli s velkou aktivitou, jak v osobních soubojích, tak i v zakončení. Vytvořili jsme si velké množství šancí, takže výsledek mohl být daleko vyšší. 

V druhém zápase se šikovným týmem České Skalice jsme hráli vyrovnaně. V prvním poločase kluci a holky z obou týmů hráli ve vysokém nasazení a se stejným počtem branek na obou stranách. Druhý poločas a celý zápas jsme si prohráli bohužel samy. Velké množství nevyužitých šancí, kdy kdyby jsme proměnili alespoň polovinu z nich, tak by zápas skončil remízou. Naopak jsme začli hromadit chyby u naší branky a soupeř je začal trestat.

I tak musíme všechny hráče pochválit, protože turnaj odehráli ve vysokém tempu nazvdory chladnému a větrnému počasí. Chyby k fotbalu patří a dělají je i ti nejlepší. Musíme dál pilně pracovat a udržet aktuální vysokou účast na tréninkových jednotkách. Poděkovat musíme i rodičům za podporu. Doufáme, že na příštím domácím turnaji, kde nás čekají nejlepší týmy soutěže bude podpora ještě větší.

 

MP FK Jaroměř - SK Č. Skalice, 10.4.2022, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.