Jedna výhra a dvě porážky při prvním letošním soutěžním turnaji MLP v Trutnově

 1.kolo SKALIČAN KP MLP 10.9.2017 - hřiště Trutnov.

Do nové sezony 2017/2018 mladší přípravky jsme sestavili mužstvo z vlastních hráčů ročníku 2009 a 2010. (minulou sezonu jsme odehráli v souklubí s TJ Sokol Stěžery). Hned první kolo nás čekal nesmírně těžký los, kdy jsme se utkali s MFK Trutnovem, FC Hradec Králové a Chlumcem/RMSK.

MFK Trutnov – FK Jaroměř  33:1 (15:0)

Branka: Slezák

Hned první zápas na mokrém terénu proti domácímu týmu jsme dostali lekci v rychlosti, nasazení a produktivitě. Zaostávali jsme ve všech činnostech a zaslouženě prohráli vysokým rozdílem.

FC Hradec Králové – FK Jaroměř  7:10 (5:8)

Branky: Svoboda 4x, Slezák 2x, Škoda, Dohnal, Libich, Hemelík

Druhé utkání jsme od začátku nastoupili ve vysokém nasazení. Oba naše týmy bojovaly o každý míč, nebály se soubojů, zlepšili jsme pohyb a dařilo se nám i ve hře jeden na jednoho. Střelecky se v tomto zápase zadařilo Dominiku Svobodovi, kdy za první poločas nastřílel hattrick do soupeřovy branky.

Chlumec/RMSK – FK Jaroměř  14:3 (7:1)

Branky: Slezák 2x, Škoda

Poslední zápas nás čekal znovu těžký soupeř a my jsme chtěli uhrát dobrý výsledek. Soupeř byl však herně vyspělejší a produktivnější. I přes naši bojovnost a smůlu v koncovce (Dominik Svoboda 2x sám na brankáře) jsme na soupeře nestačili.

Sestava FK Jaroměř „A“: Schovánek - Slezák, Libich, Dohnal, Derner, Kašajík

Sestava FK Jaroměř „B“: Kříž – Kuna, Škoda, Hemelík, Svoboda, Polák, Tannhauser

Trenéři FK Petr Libich, Martin Slezák: Dnešní turnaj jsme zkusili sestavit oba tými „A“ i „B“ na výkonnostně stejné úrovni. Příjemným překvapením byl výkon dvou nováčků Tadeáše Kašajíka a Honzy Kříže. Až na první zápas proti Trutnovu, který nám nevyšel, jsme v ostatních utkáních měli snahu se o výsledek poprat. Bohužel nám už v závěru docházely síly. Na naší hře je ještě hodně práce ke zlepšení, proto je velice důležitá docházka hráčů na tréninky.

Děkujeme rodičům za podporu v hledišti a dopravu.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.