První místo 2008ček na turnaji v Rychnově!

MLP - ročník 2008 - HT Rychnov nad Kněžnou

Dne 26.2.2017 jsme se zúčastnili turnaje pro ročník 2008 v hale Romana Šebrleho v Rychnově nad Kněžnou. Turnaje se zúčastnilo osm týmů rozdělených do dvou skupin. My jsme se utkali ve skupině s týmy MFK Chrudim, FC Spartak Rychnov B a FK Dobruška.

Základní skupina:

FK Jaroměř – MFK Chrudim 6:0 

Branky: Baudyš 3x, Poděbradský 2x, Škoda

Jasná herní převaha i konečný výsledek proti soupeři hrajícím s ročníkem 2009.

FK Jaroměř – Rychnov n.K. ,,B" 3:0

Branky: Baudyš 2x, Poděbradský

Téměř celý zápas jsme odehráli na polovině soupeře, mnoho dalších příležitostí ke vstřelení branky jsme neproměnili. Naše kombinační hra trošku zadrhávala a často jsme se utápěli v kličkování. I tak to na soupeře stačilo a zápas vyhráli.

FK Jaroměř – FK Dobruška 1:1

Branky: Poděbradský

Poslední zápas byl i soubojem o první místo ve skupině. Kvalitní soupeř, který nás potrestal  z rohového kopu hlavičkou, kdy jsme zaspali v bránění jeden na jednoho. Poté jsme měli řadu příležitostí ke skórování, bohužel využita zůstala pouze jedna. Díky horšímu skóre jsme skončili ve skupině druzí a šli jsme do semifinále proti vítězi z druhé skupiny a to Slavii Hradec Králové.

Semifinále:

FK Jaroměř – FC Slavia Hr. Králové 3:0

Branky: Baudyš, Škoda, Poděbradský

Vítěze druhé skupiny jsme od začátku zaskočily naší hrou. Napadáním a rychlostí jsme nabourávali soupeřovi akce už v zárodku při rozehrávání od jeho branky. Touto hrou jsme soupeře drželi na jeho polovině a daleko od naší branky. Super výkon od všech kluků nás posunul do finále.

Finále:

FK Jaroměř – Rychnov n. K. ,,A" 1:0

Branky: Poděbradský

V posledním zápase jsme chtěli uspět a tak jsme na soupeře znovu vlétli a zatlačili na jeho polovině. Z mnoha šancí a střel se ujala pouze jedna Tomáše Poděbradského. Naši územní převahu vystihla slova místního fotografa, který marně čekal za naší brankou na snímky z šancí domácího týmu. Výsledek jsme si už pohlídali a zaslouženě se radovali z triumfu v turnaji. Chtěl bych poděkovat všem klukům za nasazení a pohlednou hru, která se líbila nám trenérům i rodičům na tribuně.

Sestava FK Jaroměř: Chejnovský, Poděbradský, Baudyš, Dohnal, Prokš, Svoboda, Škoda

2017-02-26-1351

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.