Hodnocení mladší přípravky

Ve druhém ohlédnutí za podzimní částí fotbalových soutěží očima trenérů zhodnotí mladší přípravku Martin Sodomka a Martin Slezák.

Skončila první polovina soutěže, jak jste spokojeni s umístěním týmu mladší přípravky?

V podzimní části jsme nastupovali jako jeden tým společně se Stěžerami. Na začátku sezony nám přibylo několik nových hráčů, kteří se již postupně zorientovali a stali se platnou částí týmu. Obecně platí, že čím mladší hráči, tím je více vidět zlepšení, a u nás tomu nebylo jinak. První zápasy kluci nevěděli pomalu, kde mají stát, a jak se blížil konec podzimní části, začali jsme vídat i pěkné akce, na které se dalo koukat.

A co výkony týmu?

Bohužel naše výkony připomínaly horskou dráhu. Stalo se skoro pravidlem, že když probíhal domácí turnaj, tak kluci zapomněli, co všechno se naučili, a chvílemi jsme si připadali jako v minipřípravce. A na druhou stranu, měli jsme i pár turnajů, kdy jsme opravdu předvedli, co umíme, a dokázali všem, že se v krajském přeboru neztratíme.

Martin Sodomka, trénink MP - 22.05.2016, foto: Václav Mlejnek

Martin Sodomka při tréninku mladší přípravky. Foto: Václav Mlejnek

Jaký zápas či turnaj stojí za připomenutí?

Nejpovedenější turnaj jsme odehráli v Červeném Kostelci, kde jako třetí tým byla Česká Skalice. Tam jsme ukázali všem, jak se v Jaroměři hraje fotbal. Nejdřív jsme porazili Červený Kostelec, a s jejich A týmem jsme uhráli krásnou remízu po bojovném výkonu. A ve druhém zápase jsme potrápili i tým ze Skalice, který je v této sezoně velmi kvalitní. Nejhorší turnaje jsme měli, jak jsem už řekl, na domácím hřišti. Jestli to byla nervozita před domácím publikem, nevím. Ale neměli jsme žádný míč a kluci vypadali, jako když celou noc flámovali. :-)

Co byste označili za silnou, a co naopak slabou stránku týmu?

Naší silnou stránkou jsou přihrávky a pěkné kombinace, které kluci na hřišti předvádějí. Bohužel jakmile nastoupíme proti silnějšímu soupeři, nedokážeme tuto silnou stránku vůbec zužitkovat a bojíme se cokoliv vymyslet a ztratíme i bojovnost.

Chtěli byste vyzdvihnout nějakého svého hráče?

Nevím, jestli jednotlivce, ale spíše bych vyzdvihnul celý tým za jeho fotbalový vzestup, který je rapidní.

Co čeká na tým v zimní přípravě?

Budeme jezdit po halových turnajích, které nám pomůžou se stále zlepšovat. A hlavně pořádná dřina na trénincích. :-)

S jakým cílem budete vstupovat do jarní části sezóny?

No určitě vyhrávat. :-) Ale teď trochu vážněji. Hlavně bych chtěl, abychom se nebáli hrát i proti silnějším soupeřům a všem z kraje ukázat, jak se u nás hraje fotbal!

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.