Na turnaji v Jičíně pro ročník 2009 jsme skončili čtvrtí.

20.1.2019 – hala Jičín – ročník 2009

V neděli jsme se zúčastnili halového turnaje v Jičíně pro ročník 2009. Proti sobě zde nastoupilo ve vzájemných utkáních všech 8 týmů. Pořadí tak určovalo počet získaných bodů.

Výsledky:

FK Jaroměř – RMSK Cidlina Nový Bydžov  2:4

Branky: Svoboda 2

FK Jaroměř – FK Turnov  1:1

Branka: Svoboda

FK Jaroměř – SK Jičín 2009  3:1

Branky: Škoda 2, Svoboda

FK Jaroměř – SK Jičín 2010  5:0

Branky: Slezák 2, Svoboda 2, Škoda

FK Jaroměř – FK Nová Paka  3:1

Branky: Svoboda 2, Slezák

FK Jaroměř – MFK Trutnov  0:2

FK Jaroměř – SK Solnice  0:8

 

Celkové pořadí: 1. SK Solnice, 2. MFK Trutnov, 3. RMSK Cidlina, 4. FK Jaroměř, 5. SK Jičín 2009, 6. FK Turnov, 7. FK Nová Paka, 8. SK Jičín 2010

Sestava FK Jaroměř: Kříž – Škoda, Kuhajdík, Slezák, Svoboda, Křen, Hemelík

Martin Slezák, Lukáš Müller, trenéři FK Jaroměř: Turnaj jsme zahájili utkáním proti Novému Bydžovu ospalým tempem. I přes územní převahu jsme zbytečně inkasovali, z toho dvakrát jsme si gól do vlastní sítě vstřelili dokonce sami. V dalších utkáních jsme zlepšili pohyb a bojovnost, nicméně se nám nedařila přihrávka a chyběla více odvaha jít do kličky. Dnes se nám vůbec nedařila rozehrávka od brankáře a vázla komunikace mezi hráči. V zápase s Trutnovem jsme sehráli vyrovnanou partii, ale nedokázali jsme skórovat i z těch nejvyloženějších šancí. Poslední zápas proti suverénní Solnici jsme po pár inkasovaných brankách působili odevzdaně a bez chuti hrát. Mimo prvního a posledního utkání jsme turnaj odehráli s bojovností a nasazením. Děkujeme rodičům a prarodičům za podporu v hledišti a dopravu.

 

 

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.