Bojovný výkon starší přípravky na body nestačil

8. kolo G1C KP starších přípravek - skupina C - 21.10.2017 - Stadion Černilov

Dnes nás čekal na hřišti Černilova doposud nejtěžší turnaj, narazili jsme na dva vedoucí celky naší tabulky, na týmy z Třebše a Nového HK/Černilova. Bohužel jsme dnes měli starosti se sestavou, chyběl nám tahoun týmu Tomik Poděbradský, dále dobře hrajicí Domča Hanák a těsně před začatkem prvního zápasu se opět zranil náš brankář Vašek Chejnovský, který si zlomil kůstku v zápěstí a tímto mu přejeme brzké uzdravení. Byli jsme tedy zvědaví, jak si kluci s těmito citelnými absencemi poradí.

TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 18:6 (12:2)

Branky: Prokš 2x, Wache, Bano, (Stěžery: Zadrobílek, Balcar)

Na úvod jsme narazili na vedoucí tým tabulky z Třebše. Úvod zápasu byl ospalý, kluci byli nepřesní a v naší hře chyběla větší odvaha. Soupeř nás převyšoval v důrazu i fotbalovosti. I přesto jsme předvedli pár pěkných akcí, vstřelili dvě branky, ale soupeř zaslouženě zvítězil první poločas 7:2. Druhý poločas tohoto zápasu byl tím nejlepším, co jsme dnes předvedli! Paradoxně proti "áčku" Třebše jsme hráli zodpovědně, týmově a bojovně, dařila se nám kombinace a dostali jsme se do zaslouženého vedení 2:0. Soupeř poté snížil, ale srovnat se mu díky naší obětavosti nepodařilo, a tak jsme tento poločas proti nejlepšímu týmu soutěže dokázali i bez našich opor zvítězit!!! Stěžery své poločasy prohrály poměrem 0:5 a 2:5, a tak jsme odešli i přes sympatický výkon poraženi výsledkem 18:6.

Nový HK/Černilov - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 20:5

Branky: : Prokš, Dítě, (Stěžery: Zadrobílek, Balcar, Pavlík)

Ve druhém dnešním zápase jsme první poločas nastoupili proti Novému Hradci. Začátek se nám povedl, navázali jsme na dobrý výkon z konce prvního zápasu a dostali jsme se dokonce do vedení. Poté jakoby nám začaly docházet síly, dělali jsme zbytečné chyby v rozehrávce a soupeř nás trestal. Poločas jsme prohráli 4:1. Druhý poločas proti Černilovu kluci bojovali. Projevila se ale kvalita soupeře, problémy nám dělal opět hráč číslo 7, stejně jako na minulém turnaji. Nám už chyběla šťáva a jen díky skvělém Baudymu v bráně jsme tento poslední dnešní poločas prohráli 1:5. Podobné poločasové výsledky zaznameli i kluci ze Stěžer, a tak byl výsledek celého zápasu 20:5 pro soupeře.

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Dnes klukům nemůžeme odepřít dobrou bojovnost v obou zápasech. Dokonce jsme se přesvědčili, že v určitých pasážích jsme byli schopni nahradit naše opory chybějicí dnes v sestavě. Ne ovšem po celou dobu a tak se ukázalo, že tito hráči nám dnes opravdu hodně scházeli. Pochválit bychom dnes chtěli Matěje Baudyše v bráně, který i přes pár chyb chytal skvěle a dobře rozehrával naše útoky. Dále Pak Sebika v obraně, který se rval výborně s daleko většími a silnějšími protihráči a jsme rádi, že jsme mu našli post, který mu svědčí. V útoku zahrál opět skvěle Adam Prokš, kterého se nebojíme díky jeho důrazné hře označit za jednoho z nejlepších útočníků v soutěži. Musíme dál makat a pracovat na trénincích, abychom se těmto výborným soupeřům mohli přibližovat!

Sestava: Baudyš -  Dohnal, Pitor, Mrkos, Wache  - Pospíšil - Prokš, Dítě, Bano, Pechanc

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu na dnešním turnaji. Těšíme se zase za týden.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.