Výhra a prohra starší přípravky na dalším mistrovském turnaji v Rasoškách

4. kolo G1C KP starších přípravek - skupina C - 23.9.2017 - Stadion Rasošky

V dalším díle mistrovských turnajů starší přípravky jsme zajížděli na hřiště nedalekých Rasošek. Čekal nás zde dobře známý a oblíbený celek domácích a nejlepší tým naší skupiny z Třebše, proti kterému jsme v nové sezoně nastoupili poprvé a věděli jsme, že nás čeká fotbalový a fyzicky velmi dobře vybavený soupeř, což se také potvrdilo.

TJ Rasošky - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 5:20 (2:9)

Branky: Poděbradský 5x, Dítě 3x, Baudyš 2x, Bano 2x, Prokš 2x, Pitor ( Stěžery: Špicar, Zadrobílek, Lounek, Kraják, Louda)

Začátek prvního poločasu zápasu, ve kterém jsme nastoupili proti "A" týmu Rasošek, byl velice ospalý, chybělo nasazení a k vidění byla spousta nepřesností a chyb z naší strany. I přes to se nám podařilo vstřelit branku hned v první minutě zápasu, která padla z penalty a z kopačky Tomáše Poděbradského. Chvíli poté však soupeř vyrovnal a naší hře se nedostavovala potřebná přesnost v kombinaci a kvalita. Poté se hra kluků trochu zvedla, nasázeli jsme soupeři pár golů, které nám dodaly potřebný klid, avšak stále to nebylo ono. Druhý poločas proti "béčku" byl úplně o něčem jiném. Začali jsme lépe kombinovat, zlepšil se pohyb, dokázali jsme si vyhovět a kvalitněji nahrát a k devíti našim brankách za druhý poločas padlo také šest tyčí a dvě dřevna. Náš druhý tým ze Stěžer porazil béčko soupeře 3:0, s áčkem 3:2 prohrát a celkový výsledek tak činí 5:20 v náš prospěch. Nutno říci, že branek mělo být víc!

TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 17:1 (7:1)

Branky: : ( ... (Stěžery: Procházka)

Druhý dnešní, tolik očekávaný zápas proti favorizované Třebši, jsme nastoupili v prvním poločase s "A" týmem soupeře. Na začátku zápasu byla z naší strany vidět velká obava ze síly soupeře a zbytečně velký respekt. Ten jsme však po pár minutách odbourali a k vidění byl velice kvalitní a rychlý fotbal "nahoru-dolu". Kluci makali a nevypouštěli jediný souboj. Soupeř byl však velice pozorný a vyspělý a z naší první chyby nás okamžitě potrestal. I přes to se dál hrát velmi pěkný fotbal a dokázali jsme svého soupeře často zatlačit a jen díky veliké smůle a pěti nastřeleným tyčím byl stav stále těsně v náš neprospěch. Na konci poločasu soupeř nejprve velice dobře zakončil rychlý protiútok, poté znovu potrestal naší lacinou chybu a tudíž i přes náš solidní výkon zvítězil 3:0. Ve druhém poločase nám již chyběla potřebná "šťáva" a síla. Prohrávali jsme osobní souboje, směrem dopředu jsme již nebyli nebezpeční a výsledkem toho bylo daších pět branek v naší síti. Stěžery si proti Třebši tentokrát vedli podobně jako my. A celkový výsledek, který až tak neodpovídá některým kvalitním pasážím naší hry je tedy 17:1 v náš neprospěch.

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Dnešní náš výkon nemůžeme hodnotit tak kladně, jako naše vystoupení před týdnem. V zápase s Rasoškami měl být výsledek mnohem vyšší a ani předvedená hra prvním poločase nebyla dobrá. Pochválit musím kluky za první poločas proti hodně kvalitnímu "áčku" Třebše. I přes prohru kluci bojovali a minimálně polovinu poločasu byli svému soupeři více než vyrovnaným sokem. Budeme dále pracovat na nedostatcích, které jsme dnes měli a věříme, že jsme schopni i výsledkově v příštím utkání s lídrem z Třebše uhrát vyrovnanější partii.

Sestava: Pospíšil -  Baudyš, Dohnal, Mrkos, Pitor - Poděbradský - Pechanc, Prokš, Dítě, Bano

Děkujeme rodičům, babičkám i dědečkům za dopravu a podporu v průběhu celého dopoledne a těšíme se na další turnaj!

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.