2006tky stříbrné na posledním halovém turnaji

STP (ročník 2006) - 12.3.2017 - HT Hostinné.

neděli 12.3.2017 jsme odehráli poslední halový turnaj sezóny starší přípravky, vypsaný pro ročník 2006, který se uskutečníl hale v Hostinném

Výsledky našeho týmu ve skupině:

FK Jaroměř – Studenec (dívky) 9:1

Branky: Karel 4x, Rehák 2x, Vojtíšek 2x, Kašpar

První zápas nás čekal sympatický tým dívek ze Studence. I když jsme vysoko vyhráli, tak výkon nebyl určitě optimální a bohužel jsme se přizpůsobovali dost často soupeři a vůbec jsme nehráli svou hru.

FK Jaroměř – Úpice/Rtyně 4:0

Branky: Karel 2x, Kašpar, Libich

Utkání jsme měli po celý jeho průběh plnně pod kontrolou. Kluci hráli s chutí a dařila se nám i kombinace.

FK Jaroměř – MFK Trutnov ,,A" 3:1

Branky: Karel 2x, Kašpar

Zápasy s Trutnovem jsou vždy velmi vyrovnané a bojovné. Ne jinak tomu bylo i dnes. Kluky však zápas zastihl ve velmi dobré formě a soupeře jsme herně přehráli a zaslouženě vyhráli.

FK Jaroměř – TJ Tatran Hostinné ,,A" 6:1

Branky: Kašpar 2x, Rehák 2x, Vojtíšek, Karel

V zápase s domácím týmem jsme měli jasnou převahu a spousta šancí ještě zůstala nevyužita.

Semifinále:

FK Jaroměř - TJ Dvů Králové 5:0

Branky: HemelíK 2x, Rehák, Karel, Bělohlávek

I přes vysoké vítězství to nebyl od našich hráčů vůbec dobrý výkon. Nezačali jsme dobře a dlouho trvalo, než jsme se dostali do tempa. V utkání jsme nastřelili ještě asi 4 tyče.

Finále:

FK Jaroměř – MFK Trutnov 3:4

Branky: Karel, Hemelík, Rehák

To, co se nám zde v Hostinném povedlo přesně před měsícem (Zápasy s Lánovem) se nám dnes vrátilo v opačném gardu. Trutnov jsme ve skupině porazili, ale ve finále jsme na něj bohužel nestačili. Kluci nechytili začátek zápasu a soupeř šel rychle do vedení 1:4. Náš tým se však nevzdal a v posledních 4 minutách zápasu předvedli obrovský tlak, který však stačil pouze na snížení na rozdíl jedinného gólu, ale kýžený vyrovnávací se nám bohužel i přes množství šancí vstřelit nepodařilo.

Celkové pořadí turnaje: 1. MFK Trutnov ,,A", 2. FK Jaroměř, 3. MFK Trutnov ,,B", 4. TJ Dvůr Králové, 5. Rtyně/Úpice, 6. Jiskra Hořice, 7. Baník Žacléř, 8. Hostinné ,,A", 9. Studenec, 10. Hostinné ,,B"

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Naše hráče dnes čekal poslední halový turnaj sezóny. Až na drobné vyjímky kluci hráli velmi dobře ve všech zápasech. To, že nám nevyšlo finále neřešíme, neboť je pro nás nejdůležitější výkon týmu, který byl v pořádku. Těšíme se až konečně půjdeme ven a těšíme se určitě i na těžké zápasy, které nás ve finálové části STP na jaře čekají...

Rodičíům děkujeme za dopravu a fandění, a to po celou zimní sezónu.

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Libich, Kašpar, Hofman, Bělohlávek - Hemelík, Karel, Rehák, Vojtíšek

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.