2006tky se představily na kvalitním turnaji v Chrudimi.

STP (ročník 2006) - 4.3.2017 - HT Chrudim.

V sobotu 4.3.2017 jsme odehráli další turnaj starší přípravky, vypsaný pro ročník 2006, který se uskutečnil tentokrát v Chrudimi. Na turnaj jsme odjížděli ve velmi solidní sestavě, neboť se nám po delší době do týmu vrátil Romča Kašpar, který se ze začátku po delší pauze sice trochu hledal, ale poté se lepšil zápas od zápasu a patřil k velikým oporám.

Výsledky našeho týmu ve skupině:

FK Jaroměř – FŠ Třebíč 2:5

Branky: Karel 2x

Úvodní zápas nám nevyšel, i když...V utkání jsme vedli, ještě 2 minuty před koncem byl pak stav zápasu 2:2. Poté však přišly 2 hrubé individuállní chyby našich hráčů a bylo vymalováno.

FK Jaroměř – FC Olympia HK 1:1

Branky: Hofman

Kdo neviděl - neuvěří. V zápase jsme měli osm! 100% šancí, ale nedokázali jsme je  proměnit. Soupeř pak vyrovnal z jediné! ,,střely" na branku, když Míša ,,kontroloval" míč, který měl jít vedle, ale skončil mu těsně u jeho tyče v brance.

FK Jaroměř – MFK Chrudim 4:3

Branky: Kašpar 2x, Libich, vlastní

Jednoznačný zápas ze kterého se však pak málem stalo drama. Vedli jsme v pohodě již 4:0, ale zbytečně jsme si konec zápasu zkomplikovali. Nakonec jsme však slavili zasloužené vítězství.

FK Jaroměř – Sparta Brno II  1:2

Branky: Kašpar

Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro našeho soupeře. Kvalitní utkání z obou stran, které pro nás bylo hodně přínosné.

Utkání o 5-6. místo

FK Jaroměř - FK Polička 7:0

Branky: Karel 3x, Hemelík, Kašpar, Vágner, Hofman

V utkáni o 5. místo jsme jasně dominovali. Kluci konečně začali proměňovat vypracované šance a vysoký výsledek se tak zákonitě dostavil

 

Celkové pořadí turnaje: 1. FŠ Třebíč, 2. Sparta Brno II, 3. Sparta Brno I, 4. FK Kolín, 5. FK Jaroměř, 6. FK Polička, 7. FK Chlumec n. C., 8. FC Olympia HK, 9. MFK Chrudim, 10. Futsal Čelechovice na Hané

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Klukům dnes patří poděkování a pochvala, i přesto, že jsme skončili ,,až" na 5. místě. V žádném zápase jsme nebyli herně horším týmem, což je pro nás to nejdůležitější. Naším největším problémem dnes bylo proměňování i těch nejvyloženějších šancí. Kdybychom proměnili alespoň polovinu z nich, tak bychom byli dnes jednoznačně na bedně.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Hofman, Bělohlávek, Kašpar, Vágner - Karel, Hemelík, Holub, Libich

GratulujemeRomča Kašpar byl zvolen nejlepším hráčem našeho týmu.

Rodičíům děkujeme za dopravu a fandění.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.