Velmi dobrý výkon a umístění 2006tek na kvalitním turnaji v Třebši!

STP (ročník 2006) - 11.12.2016 - HT Třebeš – hala Třebeš HK.

sobotu 26.11.2016 jsme odehráli další turnaj starší přípravky, vypsaný pro ročník 2006 s níže uvedenými výsledky. Na turnaj nemohl kvůli nemoci odjet náš nejlepší střelec Jířa Karel, ale kluci si s jeho absencí dokázali poradit a obsadili nakonec krásné 2. Místo.

Výsledky našeho týmu ve skupině:

FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš (07) 3:1

Branky: Poděbradský, Hofman, Hemelík

I když se to možná nezdálo, ale na začátek těžký soupeř. Náš gólman nás podržel několika zákroky a zbytek týmu potom projevil svoji kvalitu.

FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš ,,B“ 7:0

Branky: Hemelík 3x, Poděbradský 2x, Hofman, Vágner

Od začátku jsme diktovali hru. Zápas třígólového Fandy a velkou radost nám udělal Martin Hofman, který se trefil podruhé v turnaji. Pokud dobře čte hru a střílí z dálky, tak to tam padá.

FK Jaroměř – FC Nový Hradec 0:1

Branky: :(

Jedno z nejlepších utkání na tomto turnaji. Všichni makali naplno. Rozhodl jeden gól a pro oba týmy oprávněný postesk od diváků.

FK Jaroměř – FK Chotěboř 2:1

Branky: Hemelík, Kašpar

Další těžké utkání. Soupeř nám odolával. V poslední půlminutě rozehrál na naší půlce Bělas rychlý aut na Fandu, který tečí prostrčil míč na rozběhnutého Romču, a ten po rychlém sprintu nekompromisně zakončil.

 

Skupinu jsme zakončili se skóre 12:3 a jen vinou vzájemného zápasu na druhém místě za Novým Hradcem. Postoupili jsme do finálové skupiny, kde se nám započítával prohraný zápas s Novým Hradcem.

Finálová část:

FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš ,,A“ 2:2

Branky: Hemelík, Poděbradský

Třebeš zde představila tři týmy a jejich ,,A“ se stalo pozdějším vítězem. Zasloužená remíza.

FK Jaroměř – FC Olympia HK 2:0

Branky: Kašpar, Vágner

Dlouho jsme se nemohli prosadit, ale postupem času jsme soupeře zaslouženě přetlačili.

FK Jaroměř – FK Chlumec 2:1

Branky: Poděbradský, Hemelík

Opět krásný, ale velice těžký zápas. První gól dal Tomáš do prázdné branky po krásném průniku Fandy. Soupeř nás dostal pod tlak a vyrovnal. Nevím, co dnes Martin Hofman snídal, ale prosím jeho maminku, ať ho takto krmí před každým turnajem. Dnes dal dva krásné góly z dálky a to nejlepší si nechal na konec. Krásným průnikem po lajně přes dva hráče přihrál Fandovi, který prostřelili gólmana. Konec utkání si kluci již pohlídali.

Petr Libich, vedoucí mužstva a trenér: Na tomto turnaji jsme skončili na skvělém druhém místě za domácí Třebší ,,A“. Fanda se sedmi góly šel s dalšími dvěma sedmigólovými střelci na rozstřel, kde vypadl ve třetím kole. Míša Dufek pak byl zaslouženě vyhlášen nejlepším brankářem turnaje.

Kluci dnes odehráli několik těžkých zápasů. Makali naplno a výsledky přišly. Musím ale vyzdvihnout Fandu Hemelíka  a Martina Hofmana. Fanda v útoku a Martin v obraně byli dnes doopravdy výborní

FK Jaroměř - Třebeš 11.12.2016 DSC 0157

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.