Utrpení starší přípravky v Jičíně !

9. kolo KP STP - finálová sk. 4.6.2016 - od 9:00 - hřiště Jičín.

FCHK - FK Jaroměř  18:3 (9:3)

Branky: Karel 2x, Holub

I když skóre s hradeckým týmem je vysoké, tak předvedená hra obou týmů tomu neodpovídala. Hradec, který nastoupil kompletně s 2005tkama byl herně lepším týmem, ale kluci bojovali jako lvi. Měli jsme i spoustu šancí ke skórování, které jsme ale nevyužili.

TJ Jiskra Hořice - FK Jaroměř 4:4 (0:0)

Branky: Rezek, Holub, Hofman, Bělohlávek

Do zápasu s Hořicemi jsme nastupovali ihned po fyzicky náročném zápase s Hradcem a to se nám možná malinko vymstilo. Oba poločasy byly vyrovnané a konečná remíza je asi spravedlivá.

SK Jičín - FK Jaroměř 7:6 (3:3)

Branky: Potoček, Škodová, Kočica, Karel, Hemelík, Holub

V zápase s domácím Jičínem to byla od začátku do konce bitva. Domácí s námi ještě letos nevyhráli a na svém hřišti cítili velikou šanci. Jičín byl nakonec o 1. gól hladovější a šťastnější. 

Áčko dnes rozhodně zklamalo. Malý počet vstřelených gólů a špatný výkon většiny týmu. Přísnější měřítko snese snad jen Anetka Škodová a Skalda.

Béčko dnes výsledkově táhlo v součtu náš tým, ale ani to nestačilo. Dnes chyběla chuť a aktivita. Je znát, že většina hráčů má, nebo měla tréninkový výpadek. Bez tréninku to prostě nejde. Veliká pochvala dnes pro Romču Kašpara.

Dnešní turnaj nám ,,opět" nevyšel. Je vidět, že se ke konci sezóny spíše trápíme. Chybí nám lehkost, pohyb bez míče, zaujetí pro hru, ale hlavně chuť poprat se o lepší výsledek. Jsme na každého soupeře strašně hodní. Nás každý fauluje, dokáže vyhrát souboj, ale my si naopak vždy nakopat necháme a potom brečíme...

Sestava FK Jaroměř ,,A": Dufek - Škodová, Skalický, Rezek, Kočica, Rehák, Postupa

Sestava FK Jaroměř ,,B": Lebedinský - Kašpar, Hofman, Holub, Bělohlávek, Hemelík, Karel, Malý

Děkujeme rodičům za dopravu.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.