Další ,,brambora" pro 2006tky na kvalitním turnaji v Hradci Králové

Venkovní turnaj pro ročník 2006 - 20.3.2016 - UT Slavia HK.

Výsledky našeho týmu ve skupině:

FK Jaroměř - FC Nový HK 1:1

Branky: Karel

První zápas nás čekal kvalitní tým domácího Nového Hradce. Zápas byl od začátku hodně bojovný. Ujali jsme se vedení, ovšem po chybě v rozehrávce domácí vyrovnali. Do konce zápasu jsme byli lepším týmem, ale zvítězit jsme bohužel nedokázali.

FK Jaroměř - FK Pardubice  5:0

Branky: Karel 4x, Ponikelský

Rychle jsme se ujali vedení a po zbytek zápasu jsme byli jednoznačně lepším týmem a výsledkem toho je naše vysoké vítězství.

FK Jaroměř - FK Chlumec nad Cidlinou 2:3

Branky: Karel, Hemelík

S pozdějším vítězem turnaje jsme sehráli kvalitní utkání a řekl bych, že herně jsme byli lepší a měli i  více gólových šancí. Soupeř však dokázal vytěžit z minima maximum a díky střelecky disponovanému Rejlovi nakonec těsně zvítězil.

FK Jaroměř - Slovan Broumov  2:3

Branky: Karel, Hemelík

Utkání jsme sehráli po jediné delší pauze v turnaji a na naší hře to bylo znát. Kluci prohospodařili začátek zápasu, kdy se soupeř dostal do dvoubrankového vedení. I přes závěrečný nápor jsme vyrovnat nedokázali a odešli poraženi.

FK Jaroměř - Sokol Třebeš  3:1

Branky: Dufek, Karel, Holub

Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou, ale neproměnili jsme spoustu šancí.

FK Jaroměř - SK Třebechovice 3:1

Branky: Karel 2x, Dufek

Zápas hraný na jednu branku. Bohužel díky tomu, že někteří hráči přestali úplně hrát, tak jsme se o vítězství strachovali až do poslední chvíle.

FK Jaroměř - MFK Chrudim 1:3

Branky: Kašpar

V zápase o bronz jsme se rychle ujali vedení. Kvalitní soupeř však výsledek po našich chybách otočil a zaslouženě zvítězil.

 

Dnešní turnaj nás nezastihl v nejlepším rozpoložení. Ve většině zápasů jsme hráli velmi bojácně a hře chyběl důraz. Ve většině osobních soubojů jsme byli pozdě, a nebo jsme se jim pro jistotu úplně vyhnuli. Někteří hráči navíc přestali v některých zápasech úplně hrát, a to je na takto kvalitním turnaji s takovýmito týmy prostě znát...Skončila nám halová sezóna a od teď se již musíme připravovat na jarní finálovou skupinu STP, kde nás čekají samé těžké zápasy....

 

Pořadí na turnaji: 1. FK Chlumec nad Cidlinou, 2. MFK Chrudim, 3. FC Nový HK, 4. FK Jaroměř, 5. Slovan Broumov, 6. FK Pardubice, 7. SK Třebechovice, 8. Sokol Třebeš

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Kašpar, Libich, Holub - Hofman, Ponikelský - Karel, Hemelík, Dufek

Děkujeme rodičům, kteří jeli za servis a fandění v této zimě

HK

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.