Soustředění Olešnice SP+MŽ – 3.den

Ráno vstáváme do hodně chladného dne, jdeme se rozbruslit, pardon rozcvičit. Opět strávíme celé dopoledne tréninkem na místním hřišti. Počasí se změnilo, udělalo se velice krásně, asi nejtepleji z celého soustředění. Nejprve přihrávky, poté souboj 03,02 proti 05,04. Zápas je to vyhecovaný, starší už chtějí vyhrát. Mlaďáci nějaký ten gól dostali, ale místy byl boj velice vyrovnaný. Starším se vyrovnali bojovností, ale i kombinací.

Vracíme se zpět na chalupu. Po obědě má starší přípravka za odměnu, za dva vyhrané zápasy, volnou zábavu ve společenské místnosti s X-BOXEM. Po třetí hodině odjíždíme na poslední přátelský zápas do Opočna. Začátek je hodně vlažný, je vidět, že kluci a holky dali dopoledne hodně sil proti starším kamarádům. První čtvrtina 0:0. Ve druhé čtvrtině se do pole dostává Jarda a hned je to znát, zvyšujeme na 4:0. Třetí čtvrtinu jsme usazeni na soupeřově půlce, máme spoustu jasných šancí, ale ještě si přihráváme na brankové čáře a nakonec nedáváme. Soupeř jednou uteče a dává branku – 0:1. Poslední čtvrtina je podobná,jeden gól dáváme, dva dostáváme. Opět spousta šancí. Další zápas vyhráváme, třetí po sobě, je to dobrý příslib do budoucna.

Jaroměř – Opočno 5 : 3

Kvapil – 3, Skalický – 1, Macháň – 1

Ještě penalty na závěr:

Úspěšní: Kvapil,Macháň,Hepnar,Kadaník,

Neúspěšní: Skalický,Škodová,Horčička,Tichý,Hanáková

Zítra dopoledne nás čeká první předkolo ve Velkém Poříčí. Po snídani ihned vyrážíme, těšíme se na posily a nějaké ty fanoušky.

Konečné zhodnocení soustředění:

Věříme, že toto soustředění našim borcům velice pomohlo. Stmelili kolektiv, sehráli tým a určili správné herní posty pro každého hráče. Děti si to zde velice užily, bavily se fotbalem a o to nám jde.

http://fotbaljaromer.rajce.idnes.cz/

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.