Šimon Rind nejlepším brankářem U11 druhého kola ZHL

V neděli 1. prosince 2013 pokračovala v Třebši druhým kolem Zimní halová liga okresních fotbalových výběrů U10 a U11. Nejlepším brankářem kategorie U11 byl vyhodnocen jaroměřský Šimon Rind.


Šimon Rind Za FK Jaroměř byli do týmu OFS Náchod nominováni:

Kategorie U11 (ročník nar. 2003): Rind Šimon, Smetana Radim, Kudrnáč Jiří, Kuna Daniel a náhradník Žák Jan

Kategorie U10 (ročník nar. 2004): Hepnar Tomáš, Macháň Ondřej, Škodová Aneta, Rezková Adéla a náhradník Pásler Tomáš

Trenéři U10 Václav Krátký a Petr Čerenkov: Odehráli jsme druhý halový turnaj okresních výběrů konaného v Třebši s bilancí 1x vítězství, 3 x porážka. Někdo by mohl říci, že to je neúspěch, obzvlášť když se nám v prvním turnaji podařilo vše vyhrát. Rozhodně jsme se necítili být favority. Čtyři hráči se omluvili těsně před zahájením turnaje a neúčast Tomáše Vítka byla pro nás velice citelná. V nominaci jsme měli dva nové hráče, kteří se rozkoukávali. Věděli jsme i o dalších dvou hráčích, kteří nejsou zcela zdraví a snažili jsme se brát na ně ohled. Nestačili jsme na soupeře z OFS HK, který byl lepší a přehrál nás. Porazili jsme OFS Trutnov, v tomto utkání jsme měli jasně navrch my. Ve zbývajících utkáních s OFS Rychnov n/K. a s OFS Jičín vyhrála větší touha po vítězství a ta byla na straně soupeřů. Vytvořili jsme si gólové příležitosti, které jsme nevyužili, ale to je fotbal. Rozhodně si všichni zúčastnění hráči zaslouží pochvalu za bojovnost a snahu.  

Trenéři U11 Robert Frydrych a Daniel Franc: Tento turnaj se nám výsledkově moc nepovedl. Všichni hráči se snažili, ale ne některých byla patrná únava ze sobotního halového turnaje svých týmů. Klukům docházely síly a to byl i jeden z důvodů, proč jsme třikrát inkasovali v posledních vteřinách zápasu. Po jasné výhře nad Hradcem Králové (5:0) jsme nejprve v posledních vteřinách ztratili remízu s Trutnovem (2:3), v zápase s Rychnovem jsme přišli o vítězství (4:4) a s Jičínem jsme při naší snaze o vyrovnání v posledních vteřinách dostali gól na 1:3. Problém jsme měli také se zakončováním. V každém zápase jsme si vytvořili další šance ke skórování. Kdybychom některé z nich proměnili, nemusela se v posledních vteřinách zápasů odehrávat takováto dramata. Ale i přes to všechno si všichni zaslouží pochvalu za bojovnost.


Všechny výsledky naleznete na webu khfotbal.cz, na webu OFS Náchod a na webu Náchodského deníku.

U10 a U11 turnaj Třebeš 1.12.2013
Foto: web khfotbal.cz

U10 - turnaj Třebeš 1.12.2013 U10 - turnaj Třebeš 1.12.2013
Foto: OFS Náchod

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.