St.přípravka doma plný počet bodů a posun na 1.místo

6. kolo KP starší přípravky 19.10.2013 Jaroměř
FK Jaroměř – FC Slavia HK/FC Nový Hradec Králové
2:1(0:0)
Branky: Kudrnáč, Smetana
FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš Hradec Králové 2:1(0:0)
Branky: Kudrnáč, Vach
FK Jaroměř – FK Černilov 4:1(3:0)
Branky: Smetana 2x, Hepnar 2x


Sestava FK Jaroměř: Vach, Kudrnáč, Pásler, Rind, Puška, Horčička, Tichý, Žák, Hepnar, Smetana, Jahelka, Macháň


V domácím prostředí, už konečně v takřka kompletní sestavě a s rozhodnutím, že se pokusíme naplno bodovat a tak se posunout do čela tabulky, které zajišťuje přímý postup do finálové skupiny v jarní části sezony.
Prvním našim soupeřem bylo spojené družstvo FC Slavie/FC Nový Hradec Králové a to co jsme začali předvádět, připomínalo pochybnou bandu, která se zde sešla po flámu. Veškerý pohyb žádný, těžké nohy tahali za sebou, přihrávky nic, prostě holomajzna a trápení. Tak jsme a oddechli si, když se nám podařili vstřelit a nakonec se štěstím vyhrát.
V zápase proti Třebši se pohyb již zlepšil, ale byl to soupeř, musíme uznat, který hrál fotbal a k ničemu nás moc nepouštěl. Dokonce se ujal i vedení, ale dnes štěstí stálo při nás, kde po zahrání ojedinělého rohového kopu se trefil hlavou?!? Tadeáš a srovnal. A když jsme z brejku 15 vteřin před koncem otočili výsledek v náš prospěch, muselo se trenérovi soupeře zdát o čertech.
Proti houževnatému Černilovu nastupujeme s očekáváním, zda budeme dnešní turnaj korunovat třetím vítězstvím a 100% bodovým ziskem. A je pravdou, že jsme se do soupeře zakousli a po několika neproměněných tutovkách se nám podařilo uklidnit dvěma slepenými brankami. Do poločasu zvyšujeme náskok na 3:0 a víme, že je již rozhodnuto.
Dnes musíme znovu po pravdě přiznat, že díky velikému štěstí se nám podařilo vyhrávat a důležité bude se z dnešního výkonu/nevýkonu poučit a nachystat se na následující, závěrečný turnaj a uhájit naše dosavadní umístění - krásné 1.místo.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.