O prohře starších žáků rozhodl špatný úvod

SŽ - 11. kolo DAHASL KP - skupina B - neděle, 10.10.21 10:00 - stadion v Růžové ulici - Jaroměř

FK Jaroměř/TJ Velichovky - TJ Slavoj Předměřice n.L. 1:3 (1:3) 

Branky: 32. Dítě - 6. Bouček, 10. Mareš, 38. Michalička

FK Jaroměř: Olexa - Nguen, Mrkos(C), Hanák, Hemelík L. - Wache, Dohnal, Baudyš, Kadlec, Dítě  - Hemelík V.

Průběžně střídali: Hušek, Kuhajdík, Polák

V neděli, 10.10.2021, přivítali starší žáci na domácím hřišti souseda v tabulce - TJ Slavoj Předměřice. Již tradičně jsme si museli poradit s úzkým kádrem a doplnili jsme tým o 4 mladší žáky, kterým děkujeme.

Jak se později ukázalo, klíčovým faktorem byl v dnešním utkání vstup do zápasu. Ten jsme v dopoledních hodinách doslova prospali. Soupeř byl všude dříve, vyhrával osobní souboje a po našich chybách v rozehrávce nás potrestal hned v 6. a následně v 10. minutě, kde se trefili Bouček a Mareš. Postupem času jsme se trochu vzpamatovali a začali také hrozit. Zlepšený výkon korunoval ve 32. minutě Adam Dítě, který pronikl po levé straně a trefit se krásně na zadní tyč - 1:2. Bohužel jsme však ještě do poločasu ve 38.minutě inkasovali po standartní situaci, když se ve skrumáži nejlépe zorientoval hostující Michalička a jeho střela o tyč rozvlnila domácí síť a určila poločasový výsledek v poměru 1:3.

Ve druhém poločase jsme ještě s výsledkem zápasu chtěli něco udělat. Hráli jsme výše na soupeřově polovině a snažili se znepříjemnit mu tak rozehrávku, což se nám místy také dařilo. Naše otevřenější hra však také znamenala mezery v naší defenzivě, které dobře kombinující soupeř občas využil, avšak vytěžil z toho jen jednu velkou šanci. Nebezpečnější jsme byli, ale nepodařilo se nám ani jednu ze tří obrovských šancí proměnit. Po krásném centru Baudyše na Dítěte druhý jmenovaný trefil střelou z první pouze břevno. V dalších dvou situacích, kdy jsme se dostali i za hostujícího golmana, jsme přes bloky obranců netrefili prázdno bránu. Branka ve druhé půli nepadla a tak výsledek zápasu určil již první poločas.

Martin Čenovský, Lukáš Muller - trenér FK Jaroměř: O výsledku zápasu rozhodlo z naší strany slabých prvních patnáct minut. Poté se hra vyrovnala a ve druhé půli jsme měli více vyložených šancí, které jsme bohužel neproměnili. Z celkového pohledu je však výhra Předměřic zasloužená.

Rozhodčí: Žák Pavel

ŽK: 0:0

Diváků: 35

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.