V úvodním zápase sezony nestačili starší žáci na favorita

SŽ - 13. kolo DAHASL 1. Krajská liga žáků U 15 - skupina A - středa, 26.8. 2020 18:00, hřiště Vrchlabí 

FC Vrchlabí/MFK Trutnov "B" - FK Jaroměř 8:0 (3:0) 

Branky: 10. Zeman, 12. Bachtík, 17. Valenta, 42. Zeman, 45. Zeman, 59. Zeman, 78. Bachtík, 80. Leier - :-(


FC Vrchlabí/MFK Trutnov B: Křivánek - Kužel, Efenberk, Dubský, Klápště, Klazar (C), Nývlt, Štefan, Valenta, Zeman, Bachtík. Průběžně střídali: Lukeš, Čipkala, Zajíc, Leier

FK Jaroměř: Dufek - Hrobský Š. Libich (C), Hofman, Bělohlávek - Vojtíšek, Hemelík, Lebedinský, Dítě - Kadlec, Olexa. Průběžně střídali: Bano, Baudyš


V předehrávaném 13. kole, jsme se ve středu, 26.8.2020, po dvou úvodních odložených zápasech, poprvé představili v soutěžním utkání nové sezony, a to na půdě jednoznačného favorita soutěže - FC Vrchlabí/MFK Trutnov "B". Z důvodu dovolených a různých zranění jsme bohužel netrénovali poslední týdny v dostatečném počtu, což proti takovémuto soupeři muselo být znát.

Od úvodního hvizdu převzal domácí tým iniciativu zápasu do svých rukou a s přehledem kontroloval hru. Předváděl velmi přesnou a rychlou kombinaci a ukázal individuální i týmovou vyspělost. My jsme fotbalově ani fyzicky nestíhali a především prvních 15 minut jsme vypadali, jako bychom fotbal nikdy nehráli a rychle jsme po rychlých a pěkných akcích soupeře prohrávali 0:3. Poté jsme dokázali do konce poločasu vyrovnat hru, rychleji jsme k soupeři přistupovali, vepředu se povedlo párkrát podržet balon a hra vypadala o něco lépe. Bohužel z toho byly jen náznaky šancí, ve finální fázi jsme nebyli schopni nic vymyslet. Nutno říci, že i v této fázi utkání měl soupeř dost šancí, které vzadu většinou hasila dvojice Libich - Hemelík. Druhý poločas jsme začali úplně stejně a opět jsme třikrát rychle inkasovali. Do konce utkání pak soupeř dál kontroloval hru, přidal další dvě branky a zaslouženě zvítězil.

Martin Čenovský, trenér FK Jaroměř: Dnešní náš soupeř bude v tabulce pravděpodobně zcela odskočený od ostatních týmů, proto bych určitě nechtěl, aby tento výsledek kluky odradil. Oba dva soupeři, se kterými náš dnešní protivník hrál před námi, inkasovali vždy dvojciferný počet branek. Na druhou stranu se přesně ukázalo, kdo z kluků natrénováno má a kdo ne. A také bojovný a zodpovědný výkon tří, čtyř hráčů je málo. Každý má své limity výkonnosti, ale kluci musí pochopit, že se k nim bez trénování ani nepřiblíží, a tím nebudou schopni týmu pomoci. Máme před sebou spoustu práce a ty důležitější zápasy, které ukáží, jak vysoko budeme moci v tabulce být, teprve příjdou.

Děkuji Pétovi Libichovi a Davidu Hofmanovi za kvalitně odřízený poločas každého z nich v pozici pomezních rozhodčích a rodičům a prarodičům za doprovod. V něděli přijde fandit znovu, v prvním domácím zápase nás čeká SK Miletín, FKM Javorka od 14:30.

Rozhodčí: Janota

ŽK: 0:0

Diváků: 50

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.