Prohra v DATALIFE poháru starších žáků

Starší žáci - POHÁR KFS -24.4.2013 - středa - 17:00

FK Jaroměř – Slovan Broumov 3:6 (1:3)

Branky Jaroměře: Bělka, Častvaj, Exnar

Sestava Jaroměře: Mertlík – Petráček, Častvaj, Emlar, Valášek – P.Toman, Exnar, Bano, Bělka- Vencl, L. Toman

Střídání: O.Toman, Škvrna

Komentář: V dnešním pohárovém utkání jsme bohužel nenavázali na naše velmi dobré výkony v mistrovských zápasech. Nejde o výsledek, ale o hru, kdy jsme nedokázali najít recept na fyzicky a rychlostně velmi dobře disponovaného soupeře. Na druhou stranu je dobře, že jsme se konfrontovali s týmem hrající krajský přebor a viděli, kde máme prostor pro další práci v tréninku. 

V ideálním fotbalovém počasí jsme prospali začátek a díky naší nekoncentrovanosti šel náš soupeř do vedení již ve 2.minutě zápasu. Velmi brzy se nám však podařilo vyrovnat zásluhou Bělky, který si naběhl mezi hostující obránce a s přehledem skóroval. Hosté ovšem měli stále více ze hry a díky své fyzické převaze na hřišti dominovali, což dokumentovali dvěma vstřelenými góly v rychlém sledu.

Do druhé půle jsme částečně přeskupili naše rozestavení, ale ani to nepomohlo. Soupeř nám odskočil až na propastný 5-ti brankový rozdíl, který jsme v samotném závěru korigovali po samostatné akci Častvaje a gólem Exnara, který využil zaváhání hostujícího gólmana při rozehrávce.

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.