Starší dorost v prvním kole poháru vítězně

1. kolo poháru KFS - pondělí 6.2.2023 od 10:00 - UMT Slavia HK.

FC Slavia HK "B" - FK Jaroměř 0:2 (0:2)

Branky: Kašpar A., Skalický

FC Slavia HK "B": Perný – Horn (46. Netík), Novotný, Šeba, Kopecký (46. Klaus) – Zimmerman (46.Fiala), Středa, Havel, Horák (46. Hladík) – Haman (46. Jaroš), Kuryljak

FK Jaroměř: Maurits - Bělohlávek, Horčička, Hrobský, Potoček - Korityák, Skalický, Libich, Lipenský - Kašpar A., Rezek

Střídali: Šibor, Kordina. Chyběli: Hemelík, Lebedinský, Kašpar R., Hepnar

Referát z FB soupeře: Od úvodních minut jsme byli v utkání aktivnější, kdy jsme drželi míč, ale bohužel vše končilo ztrátou míče kolem vápna nebo naše zakončení šlo všechno mimo bránu, tak nám hosté z ojedinělého protiútoku dokázali utéct a vstřelit branku na 0:1. Pak se hra vyrovnala, ale naše finální řešení bohužel bylo stále velice špatné a hosté nám dali příklad, jak nakládat ze svou šancí a dali nám další branku na 0:2, což byla i konečná podoba výsledku prvního poločasu.

pohár U19 FC Slavia HK B - FK Jaroměř, 6.2.2023, foto: Václav Mlejnek Střela Ondřeje Lipenského (vlevo v červeném dresu) na slávistickou bránu s dorážkou a prvním gólem Adama Kašpara (zprava mimo záběr). Foto: Václav Mlejnek.

Ve druhé půlce jsme opět několik hráčů vystřídali a i změnili posty, střídaly se dobré pasáže se špatnými, ale bohužel jsme dnes úplně vyhořeli v koncovce, kdy jsme mohli několikrát zakončit z hranice penalty, ale ještě jsme si nahrávali do prázdné branky, hráči soupeře a výborně chytající hostující brankář nás ale dokázali zastavit. Z dnešního utkání jsme tak odcházeli nejen poraženi, ale i bez vstřelené branky.

Otakar Rejfek, Petr Laksar -  trenéři FC Slavia HK: Dnes jsme v Krajském poháru staršího dorostu nastoupili v domácím prostředí proti mužstvu FK Jaroměř, který měl ve svém týmu několik hráčů starších o 2 až 3 roky, ale i tak jsme se jim dokázali vyrovnat. Dnes jsme nastoupili bez osy našeho mužstva hráčů ročníku 2006, kteří byli na soustředění s naší U19 a měli zasloužené volno. Hráče, kteří ale dnes nastoupili bych chtěl pochválit za nasazení a přístup k utkání. Někteří se prali s fyzicky vyspělejšími hráči soupeře velice statečně, ale zároveň je musím pokárat za finální fázi, protože dnes to vypadalo, jak kdyby se někteří hráči báli dát gól. Ale je vidět, že cesta neustálého presingu a represingu, na kterou jsme se vydali, přináší ovoce, protože dokážeme díky tomu soupeře dostávat pod tlak a ten pak vytváří spoustu chyb, které když dokážeme proměňovat, tak se pak určitě zlepší i výsledky.

Dušan Petráček, Jiří Rezek -  trenéři FK Jaroměř: V prvním pohárovém zápase, ve kterém domácí postavili trochu mladší tým, jsme se herně prvních 20 min hledali. Po mírném zlepšení jsme do poločasu přidali i dvě branky, které nakonec stanovily i konečný výsledek. Potěšila nula vzadu a výkon možných nových tváří.

Rozhodčí: David Novotný

Diváci: 20

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.