Starší dorost pokračuje v Poháru vítězně

Druhý zápas prvního kola Poháru staršího dorostu KHK - 8.3.2015 ve 13:00 - hřiště Nové Město nad Metují, UT

SK Smiřice/FK Jaroměř - Úpice/Rtyně 5:1 (1:0)

Branky:  3x Munzar, Hofman, Havlíček - Saidl

Sestava SK Smiřice/FK Jaroměř: Brom - Křivský, Morávek, Hofman, Jaborník, Klíž, Konrád, Mertlík, Munzar, Havlíček, Kubát. Střídal Čapek.

Sestava Úpice/Rtyně:

Soupeř z Podkrkonoší vletěl do zápasu s energií a na několik minut zamkl naše hráče na jejich vlastní polovině. Bránu Adama Broma ohrozit ale v této fázi nedokázal. Postupně se našim útočníkům dařilo pronikat před bránu soupeře. A tento jednotvárný trend už zůstal až do konce zápasu. Úpice/Rtyně ztrácela energii, naopak tým Smiřice/Jaroměř, jakoby poháněný nezničitelnou baterií, známou z reklam s bubnujícím růžovým králíčkem, bušil stále důrazněji na bránu soupeře. Zápas kulminoval v první půli druhého poločasu, v níž naši dali tři góly. Pěti přítomným divákům ale jinak moc fotbalové krásy nenabídl.


SK Smiřice/FK Jaroměř - 

TJ Rasošky-Josefov - Pohár SD 1.3.2015, foto: Václav Mlejnek První z povedené třígólové serie na začátku druhé půle. Foto: Václav Mlejnek

Zato nebyla nouze o zbytečné osobní souboje. Největší rozbuška bouchla před přestávkou, kdy byl mimo hřiště sražen na zem náš kapitán. Rebelii potrestal rozhodčí Hofman žlutou kartou. Tu ovšem dostal ke konci zápasu i sám kapitán Jaborník za taktický faul, kdy se soupeřův útočník obsmekl kolem Petra Konráda. Než stačil prokličkovat ještě kolem osamoceného Ládi Křivského, provětral mu kapitán tričko a účinně, byť nedovoleně, zpomalil valící se vlnu protihráčů, aby se naši stihli zformovat v obraně.

Jaroslav Jánský, trenér Smiřic/Jaroměře: Po celé utkání jsme měli výraznou převahu a zaslouženě jsme vyhráli.

Komentář Úpice/Rtyně:

ŽK:  1 - 1

ČK:  0 - 0

Rozhodčí: Hofman

Diváků:  7

SK Smiřice/FK Jaroměř - TJ Rasošky-Josefov - Pohár SD 1.3.2015, foto: Václav Mlejnek Napětí mezi hráči dostalo průchod před přestávkou. Kapitán Smiřic/Jaroměře skončil na krovkách, provinilý hráč soupeře dostal žlutou kartu. Galerie k zápasu zde.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.