Béčko neudrželo vedení a prohrálo.

17. kolo OP - sobota 13.4.2024 od 16:00 - hřiště Dolany

TJ Dolany - FK Jaroměř B 3:2 (1:2)

Branky: 38., 88. Kořínek, 69. Ulrych - 3. Bano, 13. Smetana

FK Jaroměř B: Prokhyra - Horčička (34. Štohanzl), Kudrnáč, Michálek, Sekyra - Toman, Bano (46. Rezek) (67. Beneš), Smetana, Kordina - Čenovský, Čekal (75. Kramář J.)

TJ Dolany: Karel - Šrajbr, Praslička, Huňák (83. Berger), Tokar, Rýdl (60. Čapek), Záliš, Šeda (87. Mach), Kvaček, Kořínek, Ulrych

Už ve třetí minutě utekl dolanské obraně Jan Bano a otevřel skóre 0:1. V deváté minutě zleva centroval Bano na kopačku Radima Smetany, který přesně mířil k pravé, opačné tyči, než u které stál domácí brankář Jaroslav Karel - 0:2. V 19. minutě nařídil rozhodčí Petr Tata Šolc penaltu proti Jaroměři, kterou Oleh Prochyra skvěle vystihl, vyrazil před sebe, a kterou její exekutor Ivan Tokar ani po dorážce neproměnil. Ve 36. minutě Ladislav Šrajbr přihrál před bránu nabíhajícímu Kořínkovi a ten hlavičkou zakončil k odkryté pravé tyči - 1:2.

Vyrovnání na 2:2 zařídil ve druhém poločase v 51. minutě Roman Ulrych. Když už to vypadalo na dělbu bodů, tak se v 90. minutě k míči dostal opět Kořínek. Jeho střelu polechtal konečky prstů své brankářské rukavice Prochyra, zpomalený balón se však stejně dokutálel za brankovou čáru - 3:2. Přestože se kvůli ošetřování prodlužovalo o více než osm minut, Jaroměř už zpátky na body nedosáhla.

Trenéři FK Jaroměř B: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a po 13 minutách jsme vedli 0:2. Bohužel se nám nepodařilo v úvodním náporu přidat více branek. Od 20. minuty se hra vyrovnala a začali hrozit i domácí, kterým se podařilo skóre srovnat. V závěru utkání jsme chtěli odvézt všechny tři body, ale vítěznou branku se nám vstřelit nepodařilo. Byli to naopak domácí, kteří využili jednoho z brejků a dokázali otočit vítězství na svou stranu.

TJ Dolany: Hrálo se za pěkného, slunečného počasí. Na dolanský stadion na očekávané derby s rezervou Jaroměře dorazila hodně slušná návštěva. Dolaňáci měli soupeři co vracet, na podzim u něj prohráli vysoko 1:6. Zápas pro domácí nezačal dobře, ale domácí stále usilovali o vyrovnání. Fantastický obrat Dolaňáků přišel v 88. minutě a mohly začít velké oslavy. Mrzí nás zranění hostujícího hráče, a doufáme, že bude brzy v pořádku.

ŽK: 21. Huňák, 40. Kvaček, 55. Tokar, 65. Šrajbr, 75. Šeda, 89. Kořínek - 25. Michálek, 64. Štohanzl

Rozhodčí: Šolc, Kaufman

Diváků: 80

OP NA TJ Dolany - FK Jaroměř B, 13.4.2024, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde.

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.