Béčko rozstřílelo oslabeného soupeře.

16. kolo OP - sobota 6.4.2024 od 16:30 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř B - FK Deštné 7:0 (4:0)

Branky: 18., 54. Čekal, 20. Kordina, 31., 36. Rezek, 49. Čenovský, 90. Toman

FK Jaroměř B: Kramář M. (46. Dufek) - Hořčička (46. Koller), Čekal, Michálek, Bělohlávek (60. Štohanzl),  - Toman, Čenovský (K), Smetana, Kordina - Kramář J. (66. Beneš), Rezek

FK Deštné: Sýkora - Novák J., Novák P., Tuček, Rýdl, Brož, Kříž, Hofman, Macháček, Kosiak, Vítek

 

Trenéři FK Jaroměř B: V dnešním utkání jsme po celý zápas kontrolovali hru a s chutí si zastříleli. Utkání jsme zaslouženě zvítězili jednoznačným výsledkem.

Pavel Novák, FK Deštné: Sobotní zápas v Jaroměři jsme prohráli výsledkem 7:0. Obraz zápasu byl už tak nějak namalován předem, i když kluci před zápasem byli odhodláni bojovat o co nejlepši výsledek. Na zápas jsme odjížděli pouze s jedenácti schopnými borci. Vrcholem našeho snažení bylo jen to, že jsme do druhé půle museli nastoupit pouze o deseti hráčích, protože jednomu starému hráči jeho staré nohy vypověděly službu. Všem klukům, kteří tento zápas odehráli, patří na dresu velké srdíčko! Naše velké snažení s Danem Fidlerem nabralo pár trhlin.

ŽK: 63. Michálek - 17. Brož

Rozhodčí: Bárta - Martínek

Diváků: 92

OP NA FK Jaroměř B - FK Deštné, 6.4.2024, foto: Václav Mlejnek Na závěrečných 25 minut nastoupil do hry Jan Beneš. Hráč ročníku narození 1971 si za Jaroměř zahrál i v divizních zápasech, za tým B hrál až do jeho odhlášení v sezóně 2016/17. Po krátkém působení v SK Miletín a TJ Dolany fotbalovou kariéru ukončil. Na zelený trávník se vrátil po téměř šesti letech a šesti měsících. Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde.

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.