Béčko prolomilo neúspěšnou sérii a veze ze Zábrodí 3 body

11. kolo OP - sobota 22.10.2023 od 15:30 - hřiště Zábrodí.

Sokol Zábrodí - FK Jaroměř B 1:2 (1:1)

Branky: 44. Dvořák - 26., 55. Čenovský

Sokol Zábrodí: Bohuška - Stehlík, Janko, Mikuš (70. Mikeš), Koval, Stříbrný, Čtvrtečka, Martínek, Dvorák, Matějovič (85. Ilkovič), Kosinka (70. Kaválek)

FK Jaroměř B: Kramář M. - Kašpar, Čekal, Poděbradský, Korityák - Kordina (72. Valášek Z.), Michálek, Sekyra, Rezek (88. Musill) - Čenovský (K) (78. Kramář J.), Seifert

Na hřišti domácích hráčů ze Zábrodí začali naši hráči velmi aktivně. Převaha na balónu trvala od první minuty. Domácí mohli jít do vedení hned v 5. minutě, po chybě v obraně, ale zakončili mimo branku. Už v 26. minutě jsme dokázali potrestat pasivitu domácího týmu. Po krásné přihrávce od Jiřího Rezka mladšího uklidil míč do branky Martin Čenovský a poslal Jaroměř do vedení 0:1. Hosté posléze zahrozili pár akcemi, ale vše bylo zastaveno naší obranou, nebo výborně chytajícím Markem Kramářem. Bohužel, Zábrodí vyrovnalo gólem do šatny ve 44. minutě, po rohu kde jsme nedůsledně bránili dorážky domácích hráčů a Dvořákova již skončila v bráně 1:1.

Do druhého poločasu jsme opět vstoupili aktivně a naše převaha na míči byla opět využita. V 55. minutě se Martin Čenovský prosadil podruhé, po přihrávce Jiřího Rezka náš kapitán číslo 13, nekompromisně uklidil míč pod břevno, čímž nás poslal do vedení 1:2.

Zápas nabídl spoustu šancí a bojovnosti na obou stranách, ale žádný další gól nepadl. Jaroměřští hráči si po bojovném výkonu odváží ze Zábrodí všechny tři body.

(autor článku Jakub Kramář)

Trenéři FK Jaroměř B: Na malém hřišti v Zábrodí jsme se ujali vedení. Domácí hrozili především ze standartních sitaucí a ve 44. minutě vyrovnali. Ve druhé půli jsme si vytvořili více šancí a dovedli utkání do vítězného konce.

ŽK: 90. Stehlík - 41. Čenovský

Rozhodčí: Bárta - Svoboda

Diváků:  30

OP mužů Sokol Zábrodí - FK Jaroměř B, 22.10.2023

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.