Čenovský čtyřmi brankami zařídil výhru v derby

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

4. kolo OP - neděle 3.9.2023 od 17:00 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř B - TJ Dolany 6:1 (4:0)

Branky:  22., 24., 45, 73 Čenovský, 43. Kocourek, 78. Seifert (pen.) - 60. Tokár

FK Jaroměř B: Prokhyra - Kašpar (46. Rezek), Sekyra, Poděbradský, Seifert - Toman, Panenka (72. Kramář J.), Beran, Ščasný (46. Vach) - Kocourek (61. Souček), Čenovský (78. Musil)

TJ Dolany: Kubásek - Praslička (78. Berger), Karel, Kvaček, Huneš - Záliš, Kašajík, (70. Nentvich) Tokar, Všetečka (61. Renfus) - Ulrych (78. Semanišin), Rýdl (61. Mach)

Nesmělé oťukávání se smělými osobními souboji, ovšem maximálně do levelu žlutá, ukončil ve 22. minutě po krásné přihrávce Seiferta patičkou mezi nohama soupeře kapitán Čenovský, když poslal míč napříč brankovištěm k protilehlé tyči dolanské brány - 1:0. O chvíli později vyrazil další tutovku Čenovského, opět po nahrávce Seiferta, na rohový kop hostující brankář Kubásek. Jeho exekutor Panenka si Čenovského našel u zadní tyče - 2:0. Ve 27. minutě zkusil skórovat z hranice velkého vápna Kocourek, ale Kubásek byl vehementně proti. Ve 34. minutě zachránilo domácího Prochyru před Ulrychovou pumelicí břevno. Kocourek zúročil rohový kop Jaroměře ve 44. minutě přesnou hlavičkou do středu prázdné brány - 3:0. V prvních sekundách nastavení vystřelil Tadeáš Ščasný, čerstvá posila mužů z Aše, Kubásek ale míč jen vyrazil, a toho využil hbitý Čenovský k završení svého čistého hattricku - 4:0.

OP mužů FK Jaroměř B - TJ Dolany, 3.9.2023, foto: Václav Mlejnek Derby se zvrtlo v duel Čenovského s Kubáskem. Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde.

Druhý poločas zahájil velký táborák spálených šancí na obou stranách. Oheň zadusil až v 61. minutě hostující Tokar, který po kombinaci s Kašajíkem podstřelil z malého vápna Prochyru a změnil stav na 4:1. V 68. minutě zkusil svou dělovku z dálky Sekyra, jenže Kubásek byl v bráně dostatečně pancířován. Obrana hostí ale už povolila, v 73. minutě prokličkoval od postranní čáry k vápnu Rezek, přihrál Čenovskému, který proklouzl až za brankáře, a zvýšil na 5:1. V 75. minutě Tokar přestřelil, derby uzavřela penalta po faulu na pronikajícího Rezka v 78. minutě, kterou proměnil Seifert - 6:1.

Trenéři FK Jaroměř B: V druhém domácím derby jsme opět odstartovali zápas skvělým způsobem, kdy jsme brzy získali vedení díky brankám Martina Čenovského. Do konce prvního poločasu jsme přidali další branky a utvořili si pohodlný náskok 4:0. V druhé polovině hry jsme se dokázali držet vedení a nakonec jsme slavili zasloužené vítězství s konečným výsledkem 6:1. Chceme poděkovat všem fanouškům za podporu a početnou diváckou návštěvu

z webu TJ Dolany: První sobotu v září se hrálo v okresním přeboru očekávané derby. Přihlížela mu slušná divácká kulisa. Jak by ne, když mu předcházela hodně povedená video pozvánka (zde) z dílny našeho skvělého hráče a šikovného mediálního mága Lukáše "Kváči" Kvačka. Samotné derby se nám moc nepovedlo. Jaroměř zaslouženě vyhrála, skóre ale neodpovídá průběhu hry. Zatímco my jsme své šance zahazovali, soupeř nás tvrdě trestal.

 

ŽK: 8. Sekyra, 86. Kramář

Rozhodčí: Šolc - Havrda, Martínek

Diváků:  210

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Gólový sestřih:



Ohlasy v tisku:

 

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.