Béčko zvítězilo zaslouženě a vysoko v dalekém Broumově

23. kolo OP Náchod - 14.5.2016 od 145:00 - hřiště Broumov. 

Slovan Broumov ,,B" - FK Jaroměř ,,B" 4:8 (1:4)

Branky: 21. Pokorný, 55. Gajdoš, 72. Bureš, 90. Pokorný - 7. Horák, 19. Böhm, 34. Horák, 40. Emlar, 64. Čenovský, 71. Böhm, 78. Böhm, 82. Čenovský

FK Jaroměř ,,B": Schejbal - Klíž, Ruprich, Beneš (80. Koller), Valášek - Emlar (60. Častvaj), Michálek, Čenovský, Horák - Vít, Böhm

Po posledních nevydařených zápasech zajížděl náš rezervní tým do dalekého Broumova s několika hráči "ačka". K posílení došlo i v realizačním týmu, kdy si odbyl premiéru na jaroměřské lavičce Jirka Klepsa. Naši hráči začali očekávaným náporem, přesto jako první zahrozil domácí Lehotský ale Schejbal se překvapit nenechal. Ve 3. min. po rohovém kopu hlavičkoval nepřesně Vít. Za další minutu vysunul Čenovský Böhma, ale toho vychytal broumovský gólman. V 7. min nacentroval Michálek na Horáka a ten otevírá skóre - 0:1. Na domácí branku se valil jeden útok za druhým. V 8. min. obešel Böhm brankáře, ale z brankové čáry míč vykopl domácí obránce. Za další minutu neuspěl Čenovský. Až v 19. min se prosadil Böhm po přihrávce Horáka - 0:2. Ve 22. min. se radovali z gólu i domácí, kdy po rohu nejprve střílel do břevna Pokorný, aby se k němu odražený míč vrátil a napodruhé už byl úspěšný - 1:2. Ve 32. min měl na hlavě "gólovku" Vít, ale branku opět minul. Ve 34. min. vstřelili Jaroměřští třetí branku, kdy se po spoluprácí Beneše s Čenovským prosadil Horák - 1:3. Vzápětí po narážečce s Vítem překonal brankáře Emlar - 1:4.

Druhý poločas začali aktivněji Broumovští. Nejprve ve 49. min. minul branku ??. V 53. min pak Schejbal vyrazil míč jen před sebe a Gajdoš nepochopitelně přestřelil branku z malého vápna. V 55. min. "namazal" Valášek Gajdošovi a ten snížil na 2:4. Z následného protiútoku nastřelil nohy brankáře z vyložené pozice smolař Vít. Za další čtyři minuty pálil z dobré pozice Emlar, ale Čadil umístěnou střelu s námahou vyrazil. V 64. přihrál Vít Čenovskému a bylo to 2:5. O minutu později přeloboval brankáře , ale bohužel i branku opět Čenovský. V 71. min. rychle rozehrál autové vhazování Vít na Böhma a ten na vzdálenější tyč vsítil šestou branku. Hattricku se Böhm dočkal v 78. min., kdy odražený balón poslal za záda Čadila - 2:7. Na druhé straně odpískal sudí Lokvenc po vzdušném souboji pokutový kop. Ten se štěstím pod padajícím Schejbalem proměnil Bureš - 3:7. V 82. min. si Častvajův centr zpracoval na prsa Čenovský a bylo to 3:8. V závěrečné minutě upravil na konečný stav domácí Pokorný - 4:8.

V Broumově se hrál oboustranně bezstarostný fotbal. Hosté drželi otěže zápasu pevně v rukách a o vítězi nebylo pochyb. Jen škoda opět hloupých branek v síti Schejbala. V neděli přivítáme tým z Velké Jesenice a to bude úplně jiný level.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř:

Rozhodčí: Lokvenc, Vacek, Klicnar

ŽK: 60. Moustafa

Diváků: 35

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.