Béčko ztratilo ostudně poločasový náskok v Heřmánkovicích

10. kolo OP NA - 12.10.2013 od 16:00 - hřiště Heřmánkovice

Sokol Heřmánkovice - FK Jaroměř ,,B" 5:5 (0:4)!

Branky: Vít 3x, Seifert, Horák A.

Sestava FK Jaroměř: Kořen - Kučera (70. Hekele), Matějček P., Horák A., Plhal (63. Matějíček R.) - Böhm, Holeček A., Jirka, Rieger - Vít, Seifert

Shrnutí ostudného výsledku: První poločas: na branky 0:4, na neproměněné šance 1:7. Domácí prakticky nic nedokázali, občas nějaký moment měli, ale obrana bez problémů zhatila jejich šance na vstřelení branky. Domácí se uchylovali jen k zakopávání balonů do autu.
Druhý poločas: na branky 5:1, na neproměnené šance 3:4.  I přesto, že byli všichni několikrát upozorněni o poločasové přestávce, že budeme hrát do kopce a výsledek 4:0 není vyhraný a míče nesmíme hrát moc do autu a musíme být důrazní a záloha musí obraně pomoci, tak se někteří rozhodli, že to asi oni nemusí být, že to za ně někdo udělá.
Branky, které jsme dostali:  dvě z rohu, jednu z autu a jednu vlastní a  z přímého kopu. Ani jeden jsme nemuseli dostat, kdybychom byli důrazní v osobních soubojích a ne jen v kecech, kterých máme dostatek i batohu, který si vezeme sebou. 54 min. a 56 domácí snížili na 2:4, ale o minutu jsme dali Vítem na 2:5. 66. minuta vlastní branka a 69.min.  vyloučení Riegera po druhé žluté + komentář k rozhodčímu. V 70. min. kontaktní branka, a dílo bylo dovršeno v 75. min na 5:5. Domácí se ještě pokoušeli asi pět minut vyhrát, ale zjistili, že bod je pro ně výhra. Bohužel na konci jsme měli i v desíti dvě veliké šance. Hlavně ta Lukáše Böhma volala po brance.
Je vidět, že je tu ještě moc práce a hlavně na důrazu a morální psychice týmu, který se po dvou brankách rozloží a začne se všeho zbavovat jen proto, aby neudělal něco špatně. 

ŽK: Rieger, Matějček P.

ČK: 70. Rieger

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.