18.8.2012 - 2. kolo OP - Debakl v Hronově

AFK Hronov - Jiskra Jaroměř ,,B" 6:2 (4:1)

Branky Jaroměře: 2.min Ameti, 85.min Holeček T.

Sestava: Kořen - Plhal, Vít, Vokál, Jirků- Valášek, Peša (70. Koller), Holeček A., Holeček T.- Ameti, Lukášek (60. Šramar)

 

Komentář: Uběhlo pouze 71sekund a Jaroměř šla do vedení , z levé strany odcentroval Aleš Holeček a Ersin Ameti sám pohodlně na malém vápně hlavou otévírá skore. 7.minutě Hronov poprvé zahrozil , kdy po špatné přihrávce na půlce  jsme namazali hronovskému útočníkovi , ktrerý střelou po zemi dává na 1-1. V 9.minutě další nedoruzumnění naší obrany na půlce, a Káju Kořena se řítí dva hronovští hráči a tvrdou střelou o břevno otáčejí na 2-1. 35.minuta hronovský záložník centruje z pravé strany do vápna, ale míč končí v síti 3-1. Ve 37. minutě stejná situace , centr z prava míč prochází malým vápnem a na zadní tyči ji uklízí Hronvský útočník na 4-1. Ve 43.min domácí hráč hlavičkuje na penaltě sám ale Kořen chytá.

V 50. minutě Valáškův nákop končí na břevně domácí brány. 55. minutě po pravé straně utekl domácí hráč , Kořen stečoval balon před bránu vedle sebe a domácí hráč z 5 metrů přestřelil. 60. min Hronov odvrací náš roh na 4 doteky se dostává do naší šestnácky a střelou k tyči dávají na 5-1. V 71.,74 a76. min jsme měli šanci zmírnit skore, ale bohužel naše střeli neměli takovou razanci aby skončili v brance. 77. min opět šli dva domácí sami na Kořena, ale místo střeli přihrával a vracející Petr Vokál stačil míč urazit do autu. 80 min další díra v naší  obraně a domácí běží ve dvou sami na bránu a po vyšachování brankáře zakončují do  prázdné brány na 6-1. V 85. minutě se podařilo vykombinovat akci ve šestnátce a Tomáš Holeček snižujena 6-2. V 90. minutě se do vápna dostal Valášek byl faulován , ale nařízenou penaltu bohužel neproměnil.

 

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.