Mladší dorost sehrál první domácí zápas ve Velichovkách

2. kolo EKO DELTA KP mladšího dorostu U-17 - skupina o umístění, jaro 2024 - neděle 17.3.2024 od 11:30 - hřiště Velichovky.

FK Jaroměř/TJ Velichovky - FC Spartak Rychnov/TJ Velešov Doudleby 1:3 (0:2) 

Branky: 50. Dohnal - 24. Wójs, 30. Školník, 75. Zahradník

FK Jaroměř/TJ Velichovky: Pospíšil - Bartoníček, Dohnal (C), Křen, Hampl - Tran Manh Linh, Hušek, Kunc, Koudelka, Felcman O. - Hanák,
průběžně střídali: Havlík, Bém, Škoda, Chejnovský.

FC Spartak Rychnov/TJ Velešov Doudleby: Školník F. - Tarabus, Hynek, Říčař J., Licek, Wójs, Flekr, Říčař K., Zahradník, Hegedüs, Leimer (C),
průběžně střídali: Veverka, Školník O., Černý.

Převzato z webu TJ Velichovky: Poprvé jsme se v letošním kalendářním roce představili na našem hřišti ve Velichovkách, kde jsme chtěli navázat na první bod z minulého týdne, ale především na nadějný druhý poločas, kde jsme se prezentovali dobrou hrou. Jenže dnes nám to vůbec nešlo. Bylo vidět, že se stále jedná o začátek druhé poloviny sezony, a tak se hráči na hřišti dlouho hledali. Moc šancí k vidění nebylo, a tak se hrálo většinou mezi vápny. Hosté byli přece jen o něco fotbalovější, což po rychlém průniku z pravé strany přetavili v první gól. Nám se nedařil přechod do útoku, měli jsme problémy již se samotnou výstavbou útoku. A tak hostující tým nás v první půli ještě jednou potrestal a do kabin šel s nadějným náskokem. Po změně stran jsme jakoby na chvíli ožili, zejména kontaktní gól Dohnala nás měl ještě více nabudit ve snaze na vyrovnání. Jenže žádný nápor se nekonal, blíže gólu byli hosté, když trefili břevno. Zhruba 15 minut před koncem se už hosté prosadili a vzali si dvoubrankový náskok zpět. Ani posílení ofenzivy už ke snížení nepomohlo, a tak musíme přijmout porážku.

Trenéři FK Jaroměř/TJ Velichovky: 

ŽK: 0 - 59. Flekr

Rozhodčí: Havrda Pavel

Diváků: 50

KP U17 FK Jaroměř/TJ Velichovky - Rychnov/DOudleby, 17.3.2024, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde.

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.