U MD rozhodla jedna branka

15. kolo Krajský přebor mladšího dorostu  U 17 - skupina B - sobota 11.11.2023 od 10:00 - hřiště Lampertice.

TJ Baník Žacléř - FK Jaroměř/TJ Velichovky 1:0 (1:0) 

Branky: 18. Kluh Jan - 0

FK Jaroměř/TJ Velichovky: Chejnovský (C) - Felcman O., Mrkos, Stradiot, Olexa - Hanák, Kunc, Dohnal, Baudyš, Felcman D. - Nguyen

Průběžně střídali: Hampl, Pitor, Hušek, Lesák David

TJ Velké Poříčí: Vondrák - Chlebo, Mirga, Ondráško, Švadlák, Kovalik J., Suchánek, Kluh, Těžký, Řezníček, Herman (C)

Průběžně střídali: Mikolajczyk, Strauch, Černý, Businský Jakub, Businský Jan, Kovalik V.

Utkání byl boj na těžkém hřišti v Lamperticích, Podzim v těchto geografických polohách fotbalu příliš nenahrává, a dnes jsme se o tom mohli přesvědčit. I když chvílemi to nevypadalo, že bychom s terénem nemuseli mít tolik problémů. V mezihře jsme byli lepší, ale chyběla finální přesná přihrávka, která by ukončila rozvíjející akci. Domácí byli trpěliví, počkali si v první půli na šanci, kterou proměnili. Poté se už spíše odehrával boj o každý metr hřiště a šancí k vidění tolik nebylo. Bojovná byla i druhá půle. Jenže ve snaze vyrovnat jsme postrádali přesnost, a také disciplínu, kdy se množstvím faulů přerušovala hra. Domácí ve druhé půli trefili tyč, která tak ještě držela šanci na to, že bychom se mohli pokusit alespoň srovnat. Ale závěrečný tlak byl spíše územní převahou po vápno, do kterého už jsme se nedokázali prodrat, a ohrozit domácí branku (až na výjimky). A tak Žacléř udržel těsné vedení z první půle.

Trenéři FK Jaroměř/TJ Velichovky: Dnešní utkání jsme odehráli na neutrální půdě v Lamperticích. Vlivem špatného počasí jsme se obávali, jak bude hřiště vypadat. Bohužel, hřiště připomínalo pole. Pro oba týmy stejné, ale extrémně špatné podmínky.
V mezihře jsme byli lepší, ale trápilo nás zakončení. Domácí vyčkávali na rychlý brejk, který se jim jednou podařil. Žel, pomohli jsme jim odrazem od našeho obránce. Hráč Žacléře jde sám na bránu a je to 1:0. Náš tlak končil většinou u soupeřova vápna. Disciplinovanost některých hráčů u obou týmů nezná meze. Bylo by dobré se zamyslet, zda je dobré odehrávat utkání s týmem, jako je Žacléř, na konci podzimní sezóny.

ŽK: 27. Kovalik J., 34. Ondráško, 66. Suchánek, 66. Vondrák,, 76. Švadlák - 27. Dohnal, 66. Hanák

Rozhodčí: Ilchenko Dmytro

Diváků: 30

Saturday the 4th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.