Mladší dorost podlehl Novému Městu

1. kolo Krajský přebor mladšího dorostu  U 17 - skupina B - sobota 18.11.2023 od 10:00 - hřiště UMT Nové Město nad Metují.

MFK Nové Město nad Metují - FK Jaroměř/TJ Velichovky 3:1 (2:1) 

Branky: 3. Hronovský (p.k.), 27. Zámečník, 91. Kučera V. - 29. Felcman O.

FK Jaroměř/TJ Velichovky: Chejnovský (C) ( 46. Pospíšil) - Felcman D., Mrkos, Stradiot, Bartoníček - Nguyen, Dohnal, Kunc, Baudyš, Felcman O. - Hanák 

Průběžně střídali: Hampl, Nitsa, Hušek, Kukal, Kolář

MFK Nové Město nad Metují:  Kučera M. - Meisner, Vecko, Celik, Čapek, Bělobrádek, Rozsypal, Lorenc ( C ), Hronovský, Hanzl, Černý

Průběžně střídali: Komár, Zámečník, Kubišta, Kučera V.

FCB MFK N. Město n. M.: Vstup do posledního podzimního utkání nám vyšel náramně, již ve druhé minutě jsme kopali penaltu. Tu sice brankář hostí vyrazil, ale na následující dorážku již neměl nárok. Po pěkné brance Zámečníka jsme vedli již o dva góly, bohužel jsme neudrželi koncentraci a soupeř vzápětí snížil. Od té chvíle to byl spíše boj s několika šancemi na obou stranách. Výhru jsme potvrdili až v nastaveném čase, po nacvičeném rozehrání rohového kopu. Za snahu a bojovnost dnes pochvala pro celý tým, důležitými zákroky nás podržel Martin Kučera.

Trenéři FK Jaroměř/TJ Velichovky: Začátek utkání byl opět jako z hororu, třetí minuta a domácí kopali penaltu. Postupem času jsme začali dominovat  a hrát hezký fotbal, ale bohužel, když k tomu nepřidáme branky, není to efektivní. Musíme zapracovat na střelbě před vápnem a ne vše tahat do vápna. Příští týden nás čeká poslední utkání podzimu, a pak se soustředíme, a budeme se připravovat na jarní část.  

ŽK: 40. Kubišta

Rozhodčí: Jansa Petr

Diváků: 40

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

KP U17 MFK Nové Město nad Metují - FK Jaroměř, 18.11.2023, foto: Václav Mlejnek Mladší dorost v modrých dresech. Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde.

Saturday the 4th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.