Vysoká prohra mladšího dorostu v prvním pohárovém utkání

Pohár MLD - skupina F - 19.2.2022 - hřiště UMT Rychnov n.K.

Spartak Rychnov n.K. - FK Jaroměř 6:0 (1:0)

Branky: :(

FK Jaroměř: Maurits - Bělohlávek, Hrobský, Korityák, Mrkos - Malý, Hemelík, Oláh, Kašpar A. - Lebedinský, Rezek

Průběžně střídali: Holub

Utkání se odehrálo za téměř neregulérních podmínek a za obrovského větru na malé umělce v Rychnově. První poločas přinesl vyrovnaný průběh a paradoxně jsme to byli my, kdo jsme měli vyloženější šance, než domácí, ty jsme ale bohužel nedokázali proměnit. Když už se zdálo, že poločas skončí 0:0, udeřili domácí po individuální akci svého hráče.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s jednoznačným cílem utkání otočit a zlepšit naši hru. Tyto naše cíle vzali rychle za své díky dvěma rychlým brankám domácích po našich fatálních individuálních chybách. Tříbrankové vedení domácí uklidnilo a nás naopak znervóznělo. Snažili jsme se s utkáním ještě něco udělat, měli jsme obrovské šance, ale žádnou z nich jsme neproměnili. Domácím naopak vycházeli rychlé brejky, z nichč 3 dokázlai proměnit a připsali si tak vysoké vítězství. 

Trenéři FK Jaroměř: Dnes se nám utkání moc nepovedlo. Chybělo nám větší zaujetí pro hru, důraz v osobních soubojích a přesnost v kombinaci. Mladý tým domácích byl v tomto ohledu lepší, a tak zvítězil zaslouženě.

Rozhodčí: Jehlička

Diváků: 25

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.