Výborný výkon mladšího dorostu proti již jasnému vítězi soutěže z Chrudimi!

14. kolo AT Consult KP MD U17 - finálová skupina - sobota 11.6.2022 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - MFK Chrudim 6:3 (2:2)

Branky: 20. Oláh, 40. Oláh, 51. Korityák, 53. Kašpar A., 63. Bělohlávek, 83. Oláh - 35. Novotný, 37. Sloup, 93. Zářecký (p.k.)

FK Jaroměř: Maurits - Lebedinský, Hrobský, Mrkos - Korityák, Skalický (K), Rezek, Hemelík, Potoček - Kašpar A., Oláh

Průběžně střídali: Bělohlávek, Dufek

Trenéři FK Jaroměř: Před dnešním posledním zápasem byly karty ohledně umístění už rozdané. Chrudim jako vítěz soutěže a my na třetím místě (nejlepší z KH kraje!). Jao první jsme soupeře letos porazili, ale chtěli jsme být první, kdo ho skolí i podruhé.

Vzhledem k dnešnímu užšímu kádru a omluvenkám jsme neohli hrát fyzicky náročnější styl a bylo důležité dobře rozložit síly do celého zápasu. Věděli jsme, že má soupeř výborné gólové vstupy do zápasu, a proto jsme chtěli být na začátku zápasu aktivní. To se nám podařilo a naopak jsme udeřili my. Byť do poločasu se skóre ještě měnilo, do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Poločasová domluva pomohla a po zlepšení obranné činnosti a výborně vyřešených útočných akcích se nám povedlo převrátit výsledek v náš prospěch a vyhrát poslední zápas sezóny.

Poděkování mužstvu za přístup nejen k jarní části fotbalové sezóny (mohlo to být i lepší), když se ukázalo, že poctivý přístup a dřina se vyplácí (budete ještě lepší) a naším věrným fanoučkům za podporu (máme nejlepší).....

Rozhodčí: Matoušek

ŽK: 2-2

Diváků: 50

22-06-11 066Foto: Zdeněk Hrobský

 

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.