Mladší dorost - sezona 2021/2022 (ročník 2005 a mladší)

Výborný výkon mladšího dorostu proti již jasnému vítězi soutěže z Chrudimi!

14. kolo AT Consult KP MD U17 - finálová skupina - sobota 11.6.2022 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - MFK Chrudim 6:3 (2:2)

Branky: 20. Oláh, 40. Oláh, 51. Korityák, 53. Kašpar A., 63. Bělohlávek, 83. Oláh - 35. Novotný, 37. Sloup, 93. Zářecký (p.k.)

FK Jaroměř: Maurits - Lebedinský, Hrobský, Mrkos - Korityák, Skalický (K), Rezek, Hemelík, Potoček - Kašpar A., Oláh

Průběžně střídali: Bělohlávek, Dufek

Trenéři FK Jaroměř: Před dnešním posledním zápasem byly karty ohledně umístění už rozdané. Chrudim jako vítěz soutěže a my na třetím místě (nejlepší z KH kraje!). Jao první jsme soupeře letos porazili, ale chtěli jsme být první, kdo ho skolí i podruhé.

Vzhledem k dnešnímu užšímu kádru a omluvenkám jsme neohli hrát fyzicky náročnější styl a bylo důležité dobře rozložit síly do celého zápasu. Věděli jsme, že má soupeř výborné gólové vstupy do zápasu, a proto jsme chtěli být na začátku zápasu aktivní. To se nám podařilo a naopak jsme udeřili my. Byť do poločasu se skóre ještě měnilo, do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Poločasová domluva pomohla a po zlepšení obranné činnosti a výborně vyřešených útočných akcích se nám povedlo převrátit výsledek v náš prospěch a vyhrát poslední zápas sezóny.

Poděkování mužstvu za přístup nejen k jarní části fotbalové sezóny (mohlo to být i lepší), když se ukázalo, že poctivý přístup a dřina se vyplácí (budete ještě lepší) a naším věrným fanoučkům za podporu (máme nejlepší).....

Rozhodčí: Matoušek

ŽK: 2-2

Diváků: 50

22-06-11 066Foto: Zdeněk Hrobský

 

Mladší dorost prohrál v Hořicích po velmi slabém výkonu

13. kolo AT Consult KP MD U17 - finálová skupina - sobota 4.6.2022 od 13:30 - hřiště Hořice.

TJ JIskra Hořice - FK Jaroměř 2:0 (1:0)

Branky: 7. Tesárek, 60. Kobr

FK Jaroměř: Dufek - Lebedinský, Hrobský, Mrkos - Korityák, Skalický (K), Kašpar R., Hemelík, Kašpar A. - Rezek, Oláh

Průběžně střídali: Bělohlávek, Kadlec, Bedlek

Trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme hráli jen mezi vápny. Zbytek byl jen náš zmar a nemohoucnost, což na soupeře, který hrál velmi jednoduchou hru, nemohlo stačit. Čekáme od všech našich hráčů, že v příštím, už posledním zápase, prokáží větší kvalitu.

Rozhodčí: Šnajdr

ŽK: 1-1

Diváků: 42

22-06-04 185 zmena velikosti

Foto: Zdeněk Hrobský

Mladší dorost předvedl neuvěřitelný obrat a v těžkém zápase dokázal vyhrát v Rychnově!

12. kolo AT Consult KP MD U17 - finálová skupina - neděle 28.5.2022 od 9:30 - hřiště Rychnov nad Kněžnou.

Rychonv n.K. - FK Jaroměř 3:4 (2:0)

Branky: 16. Lukášek, 27. Lukášek, 53. Červnika - 54. Hemelík, 56. vlastní, 57. Oláh, 87. Oláh

FK Jaroměř: Dufek - Hrobský, Kampo, Potoček - Korityák, Skalický (K), Kašpar R., Hemelík, Kašpar A. - Maurits, Oláh

Průběžně střídali: Bělohlávek

Mladší dorost Jaroměře odcestoval do Rychnova za kvalitním soupeřem s malým počtem hráčů a značně oslaben (chyběli: Rezek, Lebedinský, Mrkos). Domácí byli v prvním poločase jednoznačně lepším týmem, a to jak herně, tak v počtu šancí, když výsledek 2:0 byl ještě milosrdný. Druhý poločas se hosté herně trochu zvedli a o všem tak defakto rozhodly 4. minuty ve druhém poločase, kdy Jaroměř dokázala vstřelit tři rychlé branky a rozhodující úder zasadila domácím 3. minuty před koncem. Domácí se ještě snažili se zápasem něco udělat, trefili v poslední minutě břevno, ale Jaroměř již důležité a cenné vítězství dokázala uhájit. 

Trenéři FK Jaroměř: Náš fotbalově velmi naivní první poločas znamenal ještě přijatelnou dvougólovou ztrátu. Z druhého poločasu budou mít chmury zase domácí, kteří sice zvýšili na 3:0, jenže pak přišla průtrž nejen z oblohy a obrat jsme dokonali v 87. minutě. Utnuli jsme tak domácí vítěznou sérii 6ti utkání, ve které porazili první i druhý tým tabulky a potvrdili jsme tak s předstihem 3. místo ve finálové skupině KP U-17.

Rozhodčí: Martínek

ŽK: 0-2

Diváků: 30

22-05-28 011 zmena velikosti

Foto: Zdeněk Hrobský

Mladší dorost dokázal porazit v těžkém a zajímavém zápase Cidlinu!

11. kolo AT Consult KP MD U17 - finálová skupina - neděle 22.5.2022 od 14:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - RMSK Cidlina ,,B" 3:2 (0:0)

Branky: 63. Kampo, 71. Korityák, 86. Oláh - 62. Sedlák, 77. Nosek

FK Jaroměř: Maurits - Lebedinský, Hrobský, Mrkos - Potoček, Skalický (K), Hemelík, Korityák, Kašpar A. - Bělohlávek, Oláh

Průběžně střídali: Kampo, Kadlec, Baudyš

Domácí Jaroměř dnes do zápasu nastoupila s několika citelnými absencemi (Kašpar R., Rezek) proti týmu, který oproti minulým zápasům přijel s odost kvalitnějším kádrem složeným převážně z hráčů ročníku 05-06. Vzhledem k těmto okolnostem se tak dal očekávat velmi těžký zápas. To se bezezbytku potvrdilo, když hosté byli celý první poločas herně lepším týmem, dobře kombinovali a měli i lepší pohyb. Druhý poločas přinsel zlepšení na starně domácích a pro diváky doslova brankové hody, když se skóre přelévalo ze strany na stranu. Šťastnějším týmem byli pak v konečném důsledku domácí, kteří si za velkou bojovnost a nasazení připsali vítězství 3:2, které vystřelil 4. minuty před koncem Lucián Oláh. 

Trenéři FK Jaroměř: Fotbalovější soupeř nám dnes nedal ani metr zadarmo. Nám se povedlo v druhém poločase přidat na bojovnosti a důrazu. Zlepšili jsme i finální fází, kdy gólová akce na 3:2 byla opravdu parádní a těžký zápas dotáhli do vítězného konce. Díky za pomoc starším žákům.

Rozhodčí: Dorotík

ŽK: 1-0

Diváků: 50

 

MD FK Jaroměř - RMSK Cidlina B, 22.5.2022, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Mladší dorost podlehl po velmi dobrém výkonu na hřišti Pardubiček!

10. kolo AT Consult KP MD U17 - finálová skupina - neděle 15.5.2022 od 9:30 - hřiště Pardubičky.

SK Pardubičky - FK Jaroměř 1:0 (1:0)

Branky: 27. Novotný

FK Jaroměř: Maurits - Lebedinský, Hrobský, Mrkos - Potoček, Skalický (K), Kašpar R., Hemelík, Korityák - Rezek, Oláh

Průběžně střídali: Holub, Bělohlávek, Dufek

Mladší dorost nastoupil na hřišti Pardubiček v útulném areálu proti domácímu kvalitnímu týmu po 6ti zápasové šňůře výher. Úvod patřil domácím, kteří zatlačili Jaroměř před jejich branku. Od 20. minuty se ale obraz hry rapidně změnil a byli to hosté, kteří domácí jednoznačně přehrávali. Do konce zápasu pokračoval velmi dobrý výkon hostů a dobývání domácí branky, bohužel bez úspěchu, a to ani z těch největších šancí. Dnes sice zkončila 6ti zápasová vítězná série Jaroměře, ale nutno říci, že s hlavou nahoře.

22-05-15 078

Jedna z mnoha šancí mladšího dorostu před brankou domácích - Foto: Zdeněk Hrobský

Trenéři FK Jaroměř: 

Rozhodčí: Lukáš Rousek

ŽK: 0-Lebedinský

Diváků: 35

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.