Mladší dorost - sezona 2020/2021 (ročník 2004 a mladší)

Mladší dorost U17 - domácí debakl

Přípravný zápas  U 17 -  20.6.2021 14:30 - stadion Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Pardubičky  1:10 (0:6)

Branky: Hepnar

FK Jaroměř: Maurits - Korityák V., Potoček, Kňourek, Radil - Hepnar ( C ), Rezek, Skalický, Šibor - Malý, Drašnar 

Střídali:  Kočica, Bělohlávek, Holub, Hemelík 

trenéři FK Jaroměř: Výborně hrající hosté nám ukázali jak se hraje fotbal. Pokud se nedokážeme herně vyrovnat, tak bohužel zbytečně oplácíme a faulujeme. Doufáme, že příští sezónu budeme soupeře přehrávat fotbalovostí a ne zákeřností.

Rozhodčí: Pavel Tokár

Diváků: 50

Pohár KFS AGRO CS mladšího dorostu FK Jaroměř - SK Pardubičky, 20.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

MD - prohra se Slavií HK

3. kolo AGRO CS Cupu  U 17 -  12.6.2021 12:30 - stadion FC Olympia HK - Kukleny.

FC Slavia Hradec Králové - FK Jaroměř  3:1 (3:1)

Branky: 2x Kuryljak, Gegaj - Hepnar

FK Jaroměř: Maurits - Korityák V., Hrobsky ( C ), Potoček, Kňourek - Hepnar, Rezek, Skalický, Holub, Malý - Šibor 

Střídali:  Kočica, Bano, Drašnar, Petera

trenéři FK Jaroměř: Prvních 15 minut jsme soupeře přehrávali dobrým pohybem a chytrou kombinací. Odměnou nám byla vstřelená branka, kterou dal Tomáš Hepnar. V dalších minutách měl domácí tým více ze hry a do konce poločasu se mu podařilo vsítit tři góly. Dva z nich byly bohužel po našich individuálních chybách. Ve druhém poločase se již skóre neměnilo.

Rozhodčí: Václav Hlavsa

ŽK: 0 - 0

Diváků: 20

MD - prohra s Rychnovem

2. kolo AGRO CS Cupu  U 17 -  5.6.2021 13:30 - stadion Velichovky.

FK Jaroměř - FC Spartak Rychnov nad Kněžnou  0:6 (0:4)

Branky: Žák, 2x Lukášek, 3x Brož

FK Jaroměř: Maurits - Korityák V., Hrobsky ( C ), Potoček, Radil - Hepnar, Petera, Skalický, Lebedínský, Malý - Šibor 

Střídali:  Kočica, Bano, Kňourek, Bělohlávek, Vojtíšek, Dašnar

trenéři FK Jaroměř: Dobře hrající hostující tým, měl mnoho brankových příležitostí a hned šest jich využil. Nám stále chybí komunikace, důraz a větší nasazení. Bohužel máme velké problémy i v kombinaci pod tlakem. Na tréninku je stále co zlepšovat.

Rozhodčí: Václav Hlavsa

ŽK: 0 - 0

Diváků: 50

MD vítězně vkročil do poháru

1. kolo AGRO CS Cupu  U 17 -  30.5.2021 14:30 - stadion Jaroměř.

FK Jaroměř - MFK Nové Město nad Metují 4:0 (4:0)

Branky: Hepnar, 2x Malý, Rezek

FK Jaroměř: Maurits - Korityák V., Hrobsky ( C ), Potoček, Radil - Hepnar, Holub, Skalický, Rezek , Malý - Šibor 

Střídali:  Korityák A., Petera , Lebedínský, Bělohlávek, Vojtíšek

trenéři FK Jaroměř: První poločas byl od nás velmi kvalitní, jako kdyby žádná velká pauza nebyla. Padaly branky, vycházela nám i kombinační hra. Druhá půle už nebyla tak kvalitní. Docházely nám síly, čehož začal soupeř využívat, naštěstí ale žadnou svou šanci nevyužil.  

Rozhodčí: Lukáš Tůma 

ŽK: 0 - 0

Diváků: 0

Mladší dorost U17 - výhra proti Vysokému Mýtu

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

8. kolo AT Consult 1. Krajská liga dorostu U 17 - skupina B - 11.10.2020 12:30 - stadion Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Vysoké Mýto 2:1 (2:0)

Branky: Hepnar 2x - Jireček

FK Jaroměř: Maurits - Hrobský (C),  Korityák V., Potoček, Radil - Malý, Holub, Rezek, Skalický, Hepnar -  Korityák A.  Střídali:  Kňourek,  Šibor, Drašnar

SK Vysoké Mýto: Novotný - Dušek, Jireček (C), Kužma, Pecháček, Diaz, Vácha, Bezdíček, Suchomel, Mencák, Zamastil. Střídali: Bureš, Andrle, Loukota, Čada, Paulus

Web Velichovky: V dalším odvetném zápase nás čekalo silné Vysoké Mýto, které přijelo v roli favorita. Papírové předpoklady však domácí od začátku hodili za hlavu a začali nebojácně. Výsledkem byla po pěkné akci vedoucí branka Hepnara, která se zdála být nejlepším možným dopingem do dalšího průběhu utkání. Po dvaceti minutách opět Hepnar navýšil veden a ten samý hráč mohl do poločasu zkompletovat hattrick, ale jeho povedené střele v cestě do sítě vystavila stopku tyč. Po změně stran přišel očekávaný tlak hostí, který ale většinou končil na obětavosti domácích hráčů, několik zblokovaných střel důkazem. Změně stavu přišla po hodině hry, kdy po rohovém kopu a několika odrazech hosté snížili. Domácí hráli jednoduše a snažili se o rychlé výpady, ale některé náznaky nedokázali přesněji realizovat. Když v samotném závěru domácí přečkali více než stoprocentní šanci hostí, mohli si užít velmi cenné vítězství nad silným protivníkem.

MD FK Jaroměř - SK Vysoké Mýto, 12.10.2020, foto: Václav Mlejnek Tlak hostí na vyrovnání byl v záverečné dvacetiminutovce mimořádný. Na poslední dva rohové kopy za stavu 2:1 se do domácího brankoviště nastěhovalo celé Vysoké Mýto, včetně brankáře Šimona Novotného (ve žlutém dresu). Ten ramenem srazil míč na zem (viz foto), odkud se ho pokusil vykopnout ze skrumáže ven Lukáš Skalický. Do cesty se mu postavil hostující Denis Čada v ideální střelecké pozici. Jenže balón nadzvedl s takovou energií, že přeletěl břevno. Pak rozhodčí odpískal konec a domácí borci jednobrankový náskok definitivně uhájili. Foto: Václav Mlejnek

trenéři FK Jaroměř: Proti hostujícím hráčům, kteří dosud sbírali zkušenosti ve vyšších soutěžích (hned 11 hráčů hrálo divizní žákovské soutěže) jsme předvedli bojovný výkon. Už ve druhé minutě dal Réza milimetrový pas na Hepyho a ten po chytrém lobu vstřelili první branku. Ve dvacáte minutě po rohu přidal druhý gól Hepy. Mýto mělo více ze hry, ale branku se jim podařilo vstřelit až v 62. minutě. Naši hráči pečlivě bránili a do dalších  přílzežitostí soupeře nepouštěli. Výborný výkon podal Hrobák a Réza, vzadu vše jistil Saša.

Trenér Lukáš Hrdina, trenér SK Vysoké Mýto: Velmi podceněný a odchozený první poločas nás dnes stál všechny body. Netrefili jsme sestavu, kdy byl naším záměrem postupně zvyšovat tempo hry a poslat do druhého poločasu dynamické hráče. Tento záměr nám však nevyšel, Chtěli jsme před nucenou pauzou v tabulce zvýšit odstup na Jaroměř, ale i přes důrazné upozornění na dlouhé míče za obranu již na začátku přesně takto inkasujeme.V naší hře dnes absolutně neexistoval presink a při výstavbě hry jsme dělali tolik nevynucených chyb, ze kterých pramenili jednoduché ztráty.Přesto jsme mohli ještě v prvním poločase stav otočit, kdy dvakrát skvěle centroval Bezdíček, ale nebyli jsme před brankou dostatečně důrazní. Následně nás ještě zachránila tyč a ve druhé půli Šimon v brance, který nám dal naději na lepší výsledek. Ve druhé poločase už jsme hráli vabank, vypracovali si dostatek příležitostí k otočení stavu, ale hráči zakončení řeší zbrkle a silou a ani v těch největších příležitostech netrefíme branku. To je obrovská chyba. Domácí celou druhou polovinu uzdržovali, odkopali a s vypětím všech sil destruktivně ubránili, k čemuž jim gratuluji. Nemyslím si ale, že je to pravá výchova fotbalistů v tomto věku. Ale domácí mají překvapivé 3 body a to je pro ně asi to nejdůležitější. My jsme dnes nebyli dostatečně dobří v předfinální kombinaci, nebyli jsme ve druhém poločase dostatečně trpěliví, dělali jsme mnoho jednoduchých ztrát a přesvědčili jsme se, že je nutné hrát celých 90 minut. Jeden slušný poločas na dobrý výsledek většinou nestačí.

 

Rozhodčí: Vlastislav Kiezler

ŽK: 0 - 0

Diváků: 0

Galerie k zápasu zde.


Zkrácený sestřih zápasu:



Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.