Mladší dorost U17 - náskok Vysokého Mýta Jaroměř již nedokázala srovnat

20. kolo KP MLD U17 - 1.5.2018 16:00 - hřiště Vysoké Mýto

SK Vysoké Mýto - FK Jaroměř 3:1 (2:0)

Branky: 24. Zeman, 34. Bartoš, 80. Kabrhel - 68. Filip (p.k.)

SK Vysoké Mýto: Bačkovský - Zeman (75. Kabrhel), Wimmer, Hájek (59. Vodička), Kanta - Bartoš, Švadlena Ondřej (71. Švejda), Švadlena David, Nekl (63. Pechanec) - Novák, Škraňka (51. Řehák)

FK Jaroměř: Červenka - Filip, Beran (C), Kudrnáč (49. Puška), Rýdl - Orct, Rind (41. Puška), Hykš, Bano - Vach, Hepnar (41. Smetana)

Byli to hosté, kdo měl první šanci, ale domácí brakář nakonec nepřesnou střelu dokázal vyrazit. Domáci postupem času převzali iniciativu, byli živější a svoje příležitosti dokázali zakončit a šli do kabin s dvoubrankovým vedením. Začátek druheho dějství ovládli domácí, pokoušeli se zápas rozhodnout, ale Jaroměřští dokázali vše uhlídat a byli to právě oni, kdo začali mít navrh, nátlakovou hrou dokázali snížit, ale v zavěru, kdy vlastně již hráli vabank, nejenže již nedokázali stav srovnat, ale takřka s hvizdem rozhodčího domácí pečetili z brejkového úniku.

Tomáš Paleček, Jiří Červenka - trenéři FK Jaroměř: V prvním poločase hráli domácí a vytvořili si náskok, který v druhém spíše již bránili. Stejně aktivní jako v druhém poločase jsme měli být celý zápas a měli bychom šanci výsledkově uspět.

Rozhodčí: Michal Depeš

ŽK: 2 - 2

Diváků: 70

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.