Mladší dorost U17 - jasná výhra v Hoříněvsi

14. kolo KP MLD U17 - 23.8.2017 17:30 - hřiště Hoříněves

TJ Sokol Hoříněves - FK Jaroměř 0:6(0:3)

Branky: 8.Vach, 18. 25. Hykš, 60.Bano, 70. Nguyen, 83. Smetana

FK Jaroměř: Červenka - Filip, Čekal(65. Smetana), Pražák, Škalda - Beran(C), Orct, Beran(C), Hykš, Nguyen - Rýdl(57. Bano), Vach(41. Kudrnáč)

Sokol Hořiněves: Kadlec - Bačina Dominik, Jásenský, Novák, Ornst - Jonáš, Polák Martin, Polák Daniel (Bačina , Koza - Frýda (46.Halama), Kolman

 

Tomáš Paleček, Jiří Červenka, trenér FK Jaroměř: V předehrávce zimního kola jsme zajížděli na hřiště nováčka soutěže. Hned od úvodního hvizdu jsme ovládli hru a snažili se rychle rozhodnout.
     Bohužel nepřesnosti a chyby nám kazily náš plán. Dokonce jsme soupeře pustili do dvou jasných příležitostí, se kterými si nakonec poradil náš brankář. S přibývajícím časem jsme utkání zcela ovládli a nebýt "slepoty" našich zakončovatelů (jednomu chybí asi nějaká dioptrie, další se skloněnou hlavou hledá pampelišky a najdou se i tací, kteří chtějí hrát mermomocí sami na sebe), tak výsledek mohl být třeba i dvouciferný!?!?!
     Proti "mladému" nováčku soutěže, který má určitě perspektivu a nelze ho hned v začátku soutěže zatracovat, jsme nakonec jasně vyhráli, ale... určitě je potřeba ještě vychytat nepřesnosti, které nás zbytečně srážejí a úspěch společně s vítězstvím nás tak stojí mnoho sil. 

Otakar Rejfek, trenér TJ Sokol Hoříněves: V dnešním zápase nás Jaroměř naprosto přehrála a zaslouženě zvítězila. Bohužel, zatím na tuhle soutěž naše mužstvo nestačí, díky tomu, že nemáme skoro žádné hráče ročníku 2001, tak nám roční zkušenosti chybí v téhle soutěži. Zároveň nám to ukazuje zas mnohem vyšší rychlostní stupeň oproti žákovským soutěžím, a to hlavně v rychlosti, ale i v důrazu. Budeme na sobě muset hodně pracovat, abychom co nejdříve se takovým soupeřům jako Jaroměř minimálně vyrovnali.

 

Rozhodčí: Fraňek Jakub
ŽK: 1 - 0
Diváků: 30
Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.