Kanonáda starších žáků v Růžovce

SŽ - 4. kolo AGRO CS POHÁR KFS - skupina C - neděle, 20.6.21 12:30, hřiště Růžovka - Jaroměř

FK Jaroměř - MFK Nové Město n./M. 12:0 (6:0) 

Branky: 8., 46. Hemelík, 18., 35., 42., 53., 78., 79. Lebedinský, 20. Kadlec, 26. Bedlek, 28. Libich, 44. Hrobský

FK Jaroměř: Dufek - Olexa, Hofman, Bělohlávek, Bedlek - Hrobský, Lebedinský, Hemelík, Baudyš, Mrkos  - Kadlec. Průběžně střídali: Libich, Škoda J., Slezák

Předposlední zápas letošního Agro cupu jsme odehráli v neděli, 20.6.2021, na domácí půdě proti Novému Městu. V extrémně horkém počasí jsme chtěli co možná nejvíce pošetřit síly před závěrečným duelem hned v úterý, 22.6. v Týništi, který bude zároveň soubojem o celkové prvenství v poháru.


Hned v úvodu utkání jsme si vytvořili viditelnou herní převahu, kterou se nám po pár neproměněných šancích podařilo zužitkovat v 8. minutě, kdy se trefil kapitán Hemelík. Dále se pak hrálo prakticky jen na soupeřově polovině, kde jsme drželi balon a dostávali se poměrně jednoduše do zakončení, kde jsme však ne vždy volili správné řešení. I přes spoustu dalších neproměněných šancí se nám do poločasu podařilo skorovat ještě pětkrát. ( 2x Lebedinský, Bedlek, Kadlec, Libich ).  Poločas - 6:0.

Nejvíce produktivní jsme byli v 1. polovině 2. poločasu, kde jsme v rozmezí 10ti minut skorovali hned čtyřikrát. Náš tlak dále trval a chtěli jsme přidat další branky. Poslední dvě jsme vsítili na konci utkání. Těmto trefám však předcházela hitparáda zahozených 100% šancí, které jsme měli jednoznačně řešit s větším klidem. Konečný výsledek 12:0 je pro soupeře ještě milosrdný.

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Zápas splnil účel. Proti slabšímu, avšak bojovnému soupeři jsme si s chutí zastříleli, přežili úmorné počasí, nikdo se nezranil a také se nám podařilo pošetřit síly na úterní rozhodující boj s Týništěm. Za zmínku stojí 6 branek Matěje Lebedinského (i když sám ví, že jich mělo být mnohem víc). Dále jsme rádi, že se k nám dnes premiérově připojili hráči ročníku 2009 - Kuba Škoda a Marťas Slezák, kteří se určitě neztratili. Další důležitou věcí byl návrat tahouna Matyáše Libicha, který se vrací po vleklých potížích s kolenem. Klukům děkujeme za předvedenou hru a chuť v utkání.

Velké poděkování patří také Péťovi Libichovi, který znovu skvěle zvládl dvojroli vedoucího týmu a pomezního rozhodčího.

Rozhodčí: Tůma Lukáš

ŽK: 0:0 ČK: 0:0

Diváků: 60

Pohár KFS AGRO CS starších žáků FK Jaroměř - MFK Nové Město nad Metují, 20.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Střelec šesti gólů Matěj Lebedinský. Foto: Václav Mlejnek

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.