Starší žáci - sezona 2015/2016 (ročník 2001 a mladší)

Starší žáci - souboj o druhé místo nezvládli

29. kolo NADLER KP SŽ - 11.6.2016 9:30 - hřiště Jičín

SK Jičín - FK Jaroměř 3:1 (3:1)

Branky: 23. 34. Bureš, 31.Schlesinger - 20.Vach
 
Sestava FK Jaroměř: Červenka - Filip(K), Petr, Kudrnáč, Chroust - Orct, Kuna, Souček - Vach, Kvapil, Puška
 
průběžně střídali: Čapek, Smetana, Musil
 
Souboj o celkové druhé místo v krajském přeboru začali lépe hosté, kteří vice drželi míč na svých kopačkách a i vstřelili první branku utkání. O chvíli později měli další velkou příležitost, která těsně skončila mimo branky. Co se nepovedlo hostům to se podařilo domácím.... po chybách brankáře i obrany hostu, dokonale otočili výsledek, a tak vlastně hned v prvním poločase rozhodli o výsledku tohoto utkání. V druhém poločase se hosté výsledek pokoušeli ještě zvrátit, ale jejich snahy končili na pozorně hrající obraně domácích, kteří si šli jistě za vítězstvím, které mohli ještě navýšit po neproměněných brejkových šancích.
Jiří Červenka, trenér FK Jaroměř: K důležitému zápasu jsme jeli v hodně oslabené sestavě, kde mě příjemně překvapili nastoupivší mladší žáci. Bohužel ti ještě nedokáží rozhodovat takto důležitá utkání, a tak to dopadlo, jak to dopadlo.... skřípu zuby, ale není komu co vyčítat, a tak nezbývá než věřit v lepší časy...
 
Rozhodčí: Duřt Daniel

ŽK: Bureš - Petr, Filip

Diváků: 30

Starší žáci - sice výhra, ale hra oku nelahodící

28. kolo NADLER KP SŽ - 5.6.2016 12:15 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov 3:0 (3:0)

Branky: 7. Bano, 10.Vach, 31. Hykš
 
Sestava FK Jaroměř: Červenka - Filip(K), Beran R., Petr, Orct - Hykš, Čekal, Matuška - Bano, Vach, Souček
 
průběžně střídali: Čapek, Kňourková
 
Jaroměř se hned od začátku začala tlačit na hostující branku a začala si i vytvářet dobré gólové šance. Branky na sebe nenechaly dlouho čekat a domácí tak rozhodli zápas vlastně již v prvním poločase. Hosté se pokoušeli přejít přes obranu domácích dlouhými nakopávanými míči, ale tam jejich zakládající akce také končili. V druhém poločase tlak domácích sílil, ale již neskórovali. Hostům se podařil za celý zápas jeden útok, kdy postupoval hráč sám na brankáře domácích, který ale tuto šanci bravurně zlikvidoval.
 

28. kolo KP, FK Jaroměř MD - Slovan Broumov, 5.6.2016, foto: Václav Mlejnek Skóre otevřel Alex Báno. Foto 2x: Václav Mlejnek

Jiří Červenka, trenér FK Jaroměř: Pouze výsledek a první poločas mě dnes zvedl trochu náladu. Za první poločas kluky chválím snaha o kombinační hru, která přináší ovoce v podobě branek... za druhý si zaslouží na tréninku pořádný záhul - zbytečně vysilující tahání míče, společně s nakopáváním míčů jako soupeř.... a důsledkem byla pěkná bramboračka !!!
 
Rozhodčí: Hlavsa Václav

ŽK: Petr - Šimko

Diváků: 30

28. kolo KP, FK Jaroměř MD - Slovan Broumov, 5.6.2016, foto: Václav Mlejnek

Starší žáci - jednoznačná výhra ve vloženém kole

16. kolo NADLER KP SŽ - 1.6.2016 16:30 - hřiště Stará Paka

1.FK Nová Paka/TJ Sokol Stará Paka - FK Jaroměř 1:6 (0:3)

Branky: Wolf - 9. 44. 65. Vach, 23. Bano, 50. Puška, 60. Beran R.
 
Sestava FK Jaroměř: Hykš - Filip (K), Beran R., Petr, Puška - Orct, Čekal, Matuška - Bano, Vach, Souček
 
průběžně střídal: Čapek, Kňourková
 
Hosté hned od začátku zápasu zatlačili soupeře před jejich branku a bylo otázkou času, kdy začnou padat branky. Domácí se dostali za 1.poločas dvakrát na dostřel, ale bohužel obrana Jaroměře dokázala vše zlikvidovat ještě před střelou. Druhý poločas, byl obrázek hry stejný, a tak si hosté ze Staré Paky odvážejí zasloužené vítězství, s milosrdným výsledkem pro domácí.

Jiří Červenka, trenér FK Jaroměř: Jednoduché vítězství se spoustou nedotažených příležitostí, kde jsme mohli dát příležitost i lavičce náhradníků.

Rozhodčí: Stejskal Luboš

ŽK: 0 - 0

Diváků: 30

Starší žáci - výhra na hřišti lídra soutěže

27. kolo NADLER KP SŽ - 28.5.2016 9:30 - hřiště Vrchlabí

FC Vrchlabí - FK Jaroměř 3:3 (3:2)(1:3 PK)

Branky: 8. Chleborád, 16. Novotný, 18. Krajník - 10. Orct, 32. Šolc/vlastní, 41. Novotný/vlastní
PK: Chleborád - Beran, Červenka, Čekal
 
Sestava FK Jaroměř: Červenka - Filip(K), Beran R., Škalda, Orct - Hykš, Čekal, Matuška - Bano, Vach, Souček
průběžně střídal: Čapek
 
Domácí tým začal svého soupeř hned od začátku tlačit před jejich branku, byli lepší na míči, svižnější v přechodu do protiútoků, agresivnější v soubojích. A tak se nikdo ani nedivil, že již v 18.minutě dokázali vstřelit již třetí branku. To naopak hosté byli týmem zakřiknutějším a defacto z minima vytěžili maximum a do kabin odcházeli, pro ně za přijatelného jednobrankového rozdílu v jejich neprospěch. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, hosté začali pozorně bránit, přecházeli do rychlých protiútoků, více začali ohrožovat branku domácích a za zlepšenou hru jim bylo zasloužené vyrovnání. Snaha domácích o rozhodnutí utkání ztrácela na síle a pomaličku se proměňovala v bezradnost, která vygradovala v penaltovém rozstřelu, kde ve čtyřech pokutových kopech proměnili pouze jednu!!! Naopak u hostu z Jaroměře si penaltového rozstřelu užil brankář, který nejenže sám jeden s PK proměnil, ale při jednom kopu domácího Vrchlabí si dobře postavil tyče a dva další střelce čistokrevně vychytal....

Jiří Červenka, trenér FK Jaroměř: Kdy se vám stane, že v zápase padne 6 branek, přitom dáte pouze jednu a nakonec stejně vyhrajete?!?!? Kluci se s prvním týmem soutěže chtěli poprat o výhru, ale v prvním poločase jím to moc nevycházelo a vypadalo to skoro na ručník. Jenže obrat se podařil dokonale a za to jsem rád. Kluci jezdili až do konce - budíš jim vítězství sladké. A jedna nakonec - původně jsem si myslel, že jsem v krásném sportovním areálu na mládežnickém fotbalu. Ale během celého utkání mě chtěl člověk na lavičce domácích(zřejmě nějaký zemědělec) utvrdit, že se nacházím v chlévě plném skotu - rozhodčí, soupeři, HP a co je nejsmutnější, i hráči domácího družstva - samý VŮL!!! Není to trochu o hlavě???

Rozhodčí: Prokůpek Jan

ŽK: 0 - 0

Diváků: 35

Starší žáci - důležité a zasloužené vítězství

26. kolo NADLER KP SŽ - 22.5.2016 12:15 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš HK 3:0 (2:0)

Branky: 12. Vach, 27. Souček 42. Hykš

Sestava FK Jaroměř: Červenka - Filip(K), Beran R., Škalda, Orct - Hykš, Čekal, Matuška - Souček, Vach, Kudrnáč

střídali: Kňourková, Chroust, Bano

Domácí se hned od začátku zakousli do soupeře a chystali si pozice ke střelbě, kterým ale chyběla přesnost. Hosté z Třebše se dostávali rychlými protiútoky k brance domácích. Je pravdou že jednou zazvonila i tyč, ale jinak obrana domácích vše zvládala. Postupem času Jaroměř stupňovala svůj tlak a přišly i branky. V druhém poločase domácí ještě skóre navýšili a na to Třebeš vrhla všechny síly k docílení kontaktní branky, kde obrana domácích společně s brankářem, s přehledem likvidovala tuto snahu. Postupem času všem na hřišti v úmorném parnu ubývali síly, a tak výsledek již nedoznal změn a jaroměřští si zajistili další vítězství v boji o špici tabulky.

Jiří Červenka, trenér FK Jaroměř: kluci byli zdravě nažhaveni po středečním né úplně podařeném zápase a chtěli ukázat, že jejich výpadek byla jenom náhoda. Obdivuji jejich výkon, kdy jezdili od začátku až do konce a šli si za vítězstvím. Ano dnes pochvala a poděkování...

Rozhodčí: Hofman Miloš

ŽK: 0 - 0

Diváků: 32

 

26. kolo KP SŽ, FK Jaroměř SZ - Sokol Třebeš, 22.5.2016, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Wednesday the 1st.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.