Ve 2. kole Agro Cupu si starší žáci připsali 2 body po zvládnutých pokutových kopech

SŽ - 2. kolo AGRO CS POHÁR KFS - skupina C - neděle, 6.6.21 14:30, hřiště v Růžové ulici - Jaroměř

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec 2:1pp (0:0) 

Branky: 71. Lebedinský - 77. Ježek .... penalty : 5:4

FK Jaroměř: Dufek - Olexa, Korityák, Bělohlávek, Bedlek - Dítě, Lebedinský, Hemelík, Baudyš, Vojtíšek - Kadlec. Průběžně střídali: Bano N., Nguyen, Dohnal

Po týdnu nás čekalo 2. kolo Agro Cupu, ve kterém jsme se opět představili na domácím hřišti v Růžové ulici. Tentokrát jsme hostili v derby TJ Červený Kostelec.


Začátek zápasu jsme chtěli zvládnout lépe než v předchozím zápase, což se nám v celku povedlo. Vytvořili jsme si herní převahu, která však většinou končila na kvalitním hostujícím stoperovi Lokvencovi. Zhruba po čtvrt hodině začal hrozit i soupeř, který spoléhal na dlouhé nákopy za naší obranu. Párkrát jsme se ne úplně dobře v zadních řadách zajistili a byly z toho náznaky šancí, které však vyřešil Míša v brance a nebo je soupeř nedokázal dobře zakončit. Poločas se pak dohrával spíše na polovině hostí, avšak bez větších šancí a skončil bez vstřelené branky.

Druhý poločas jsme chtěli přidat na tempu. To se nám ale dařilo jen ve chvilkových pasážích hry. Ikdyž jsme byli znovu více na míči, tak jsme se sráželi nepřesnou kombinací. Když už jsme pár akcí dobře vykombinovali, tak jsme nebyli důrazní v koncovce. Zápas plynul bez větších šancí až do 71. minutě, kdy středem obrany lehce prošel Matěj Lebedinský a zkušeně svou střelu umístil k tyče bezmocného golmana Kašpara - 1:0. Bohužel přišel 3 minuty před koncem nákop hostí do našeho vápna, kde náš hráč odehrál míč přesně na kopačky Ježka, který se tváří v tvář Dufkovi nemýlil - 1:1. Již nezbýval čas na odpověď a tak se muselo jít do penalt. Ty jsme zvládli skvěle, všichni naši střelci byli úspěšní, Dufíno jednu penaltu chytil a díky tomu jsme si připsali druhý bod na naší stranu.

Martin Čenovský, Dušan Petráček - trenéři FK Jaroměř: Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně, což se nám i povedlo. Ve středu hřiště jsme soupeře přehrávali, avšak do samotné koncovky se nám moc nedařilo dostávat. Celý zápas jsme naráželi na připraveného Lokvence, který svou fyzickou vyspělostí na naše útočníky platil. Právě tento hráč se celý zápas pokoušel hrozit dlouhými nákopy za naší obranu na své útočníky a párkrát nám toto vzadu udělalo velké problémy. Znovu jsme se potýkali s nepřesnou kombinací, která nám nedovolila i přes naší mírnou herní převahu dotáhnout akce až do finální fáze a tudíž být více nebezpeční v zakončení. Stále je potřeba na spoustě věcí pracovat. Kaňkou na utkání je zlomené zápěstí Adama Dítěte, kterému přejeme brzké uzdravení !!

Rozhodčí: Janeček Štěpán

ŽK: 0:0 ČK: 0:0

Diváků: 60

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.