Starší žáci potvrdili roli favorita

SŽ - 7. kolo DAHASL 1. Krajská liga žáků U 15 - skupina A - neděle, 4.10.20 13:00, hřiště Jaroměř - Růžovka

FK Jaroměř - TJ Rasošky 11:0 (5:0) 

Branky: Kadlec 4x, Lebedinský 3x, Hrobský 3x, Libich

FK Jaroměř: Dufek - Olexa, Libich (C), Hofman Bělohlávek - Pospíšil,  Lebedinský, Hemelík, Vojtíšek - Kadlec, Bano. Průběžně střídali: Baudyš, Hrobský

V 7. kole, 4.10.2020, jsme v roli favorita přivítali hostujicí Rasošky. Cíl byl jednoznačně utkání ovládnout, zvládnout ho herně a připsat si vyšší vítězství.


Se vší úctou k soupeři bylo od úvodu utkání vidět, kdo bude fotbalovějším a kvalitnějším týmem. Podařilo se nám vstřelit poměrně rychlé goly, které nám určitě pomohli. V zakončeních byla vidět chuť každého vstřelit dnes branku. To se nám sice dařilo a branek jsme vstřelili dost, avšak hra úplně tak urovnaná, jak bychom si představovali nebyla. Spoustu věcí jsme řešili moc individuálně a nepředvedli tak kvalitní kombinace. Ze strany soupeře nám dělal problém pouze technicky velmi dobře vybavený Husár. I přes to jsme hru ovládli a za zmínku stojí 4 goly dnes s chutí hrajicího Kadlece, a tři goly Lebedinského a Hrobského. Konečný výsledek 11:0 je do tabulky důležitý.

Martin Čenovský, Dušan Petráček - trenéři FK Jaroměř: Dnešní zápas byl jednoznačně o nás a našem přistupu k němu. "Mače" s relativně slabšími soupeři bývají někde ošidné a to se dnes trochu potvrdilo na naší hře, kdy jsme byli možná moc přemotivovaní a každý se chtěl ukázat a vstřelit gol, což vedlo k situacím, kdy jsme místo lepší kombinace a zrychlení hry hráli často každý sám na sebe. Vysoká vyhra je však pro kluky sebevědomím do dalších, těžších zápasů, třeba hned ten za týden ve Dvoře.

Rozhodčí: Tokar Pavel

ŽK: 0:0 ČK: 0:0

Diváků: 30

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.