Starší žáci U15 - Vysoká výhra v Novém Městě

2.kolo - KP starších žáků U15 - 24. 3. 2018 od 10:00 - UMT Nové Město nad Metují

MFK Nové Město n. M. - FK Jaroměř 0:10 (0:4)

Branky: Puška 3x, Smetana 2x, Musil 2x, Rind, Potoček, Žák

FK Jaroměř: Malý - Kudrnáč, Hepnar, Macháň, Vach - Pásler, Smetana, Rind, Puška - Potoček, Žák

Průběžně střídali: Musil, Paradi

Tomáš Bartošík, vedoucí mužstva MFK: Druhé mistrovské utkání sehráli starší žáci v sobotu 24.3. doma proti FK Jaroměř. Polární výprava z minulého týdne se bohužel projevila a tak někteří kluci šli z postele přímo na hřiště a někteří z ní ani nevylezli.
Od začátku nás soupeř přišpendlil k brance a za nedlouho dal první gól. Na ten mohl odpovědět Adam Buriánek, ale jeho střela minula branku. A tak skóroval soupeř. Během deseti minut vedl o tři branky, ale pak jako by se nabažil a umožnil nám se dostat na dostřel k jeho brance. Jenže střela Adama Buriánka po centru Pepy Nováka končí v chumlu těl protihráčů a střela Vojty Čížka po kličkách Tomáše Junka jen trefuje soupeřova gólmana. A tak soupeř znovu začíná hrát, několikrát jde sám na branku, několikrát mu to včasným vyběhnutím překazí náš brankář, přesto ale nakonec navyšuje poločasové vedení na čtyři branky. Bez možnosti střídání jdeme do druhé půle o deseti a ani ti co na hřišti zůstali nejsou úplně fit. A síly docházejí. Svůj dobrý standard dnes odehrál Lukáš Knap, ve druhé půli Filip Ťokan a v rámci možností se dařilo i gólmanovi.
Bohužel pořekadlo těžko na cvičišti - lehko na bojišti u nás tak úplně neplatí. Na tréninku samá sranda (tedy pokud se sejdem) a při zápase jsme pro legraci soupeři.

Jiří Skalický, trenér FK Jaroměř: Oslabenému domacímu týmu jsme vstřelili deset branek. V zápase jsme předvedli mnoho pohledných kombinací a několik branek opravdu stálo za to. Doufám, že podobné nasazení a kombinační hru dokážeme předvést i proti silnějšímu soupeři.

ŽK: 0

Diváků: 20

SŽ MFK Nové Město nad Metují - FK Jaroměř, 24.3.2018, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Monday the 6th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.