Starší žáci – výhra s houževnatým soupeřem

21. kolo NADLER KP SŽ - 17.4.2016 12:15 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - Sparta Úpice/Baník Rtyně 2:0 (0:0)

Branky: 54. Chroust, 70. Vach

Sestava FK Jaroměř: Červenka - Filip (K), Beran R., Petr, Škalda - Orct, Čekal, Hykš, Matuška - Vach, Báno

střídali: Kňourková, Souček, Čapek, Chroust

Od samého začátku měli domácí míč více na svých kopačkách, ale buď naráželi na dobře organizovanou obranu hostí, nebo svojí zbrklostí v zakončení, se připravili o vstřelení branky. V druhém poločase se tlak domácích stupňoval, až se dočkali vytouženého vstřeleného gólu. Hosté chtěli výsledek srovnat, ale bohužel 100% fungující jaroměřská obrana se nenechala překonat a v úplném závěru si domácí pojistili svoje vítězství druhou vstřelenou brankou

Jiří Červenka, trenér FK Jaroměř: Musím říci, že dnes jsme dobývali soupeřovu branku a to se nám nakonec povedlo, až vlastně v samém závěru. Pochvalu si zaslouží hlavně obrana, která nám vlastně tvořila hru po celý zápas - rozehru i bránění nebezpečných brejků houževnatého soupeře.

Kafka Bohumil, Romančák Milan ml., trenéři Úpice/Rtyně: Vzhledem k absencím jsme dnes podali bojovný výkon založený na defenzivní činnosti. Byť jsme téměř celé utkání hráli na vlastní polovině, tak jsme soupeře do moc šancí nepustili. Hráčům pochvala za bojovnost a nasazení, domácím gratulujeme k zaslouženému vítězství.

Rozhodčí: Říha Luboš

ŽK: 67. Petr - 70. Vlach

Diváků: 38

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.