Starší žáci herně i výsledkově přehráli Třebechovice

Krajský pohár SŽ DATA-LIFE, UMT Nové Město - 2.3.2014 od 10:00

FK Jaroměř - SK Třebechovice 3:2 (2:0)

Branky: Balcirák, Orct, Hofman - Jirásek, Kouba Š.

Sestava FK Jaroměř: Škvrna - Čihulka, Mertlík, Emlar, Filip- Orct, Khýrová, Exnar, Hofman, Balcirák - Machač (36. Tomášů)

Sestava SK Třebechovice: Holler - Janečka, Čihák, Kouba Z., Jánský - Joška, Hájek, Kouba Š., Jirásek - Hladílek, Frynta a střídající: Fedor, Vorlíček

Výborný vstup do utkání jsme korunovali gólem po třech minutách hry, kdy Balcirák vystihl rozehrávku gólmana a míč uklidil do odkryté branky. V průběhu první půle přišly i další šance, které však gólem neskončily. Po dvaceti minutách hry se rozeběhl k velkému sólu kapitán Jaroměře Exnar, postupně obešel tři hráče a Orct jeho nabídku ke vstřelení gólu zužitkoval bezchybně. V závěru první části jsme mohli jít do ještě výraznějšího vedení, Khýrová ovšem přelobovala gólmana i branku.

Do druhého poločasu nastoupily Třebechovice s větší chutí a zatlačily nás do defenzívy. Stoperské duo Emlar - Mertlík však pracovalo spolehlivě a byli jsme to naopak my, kdo se zásluhou Hofmana radovali ze vstřelené branky. Herně jsme zápas kontrolovali, přesto jsme si jej v závěru zbytečně zkomplikovali. Mertlík si nerozuměl s gólmanem Škvrnou a Třebechovice snížily. Vzápětí Škvrna neudržel centrovaný míč a pro hráče Třebechovic již nebyl problém posunout míč do prázdné branky. V samotném závěru hosté vše vsadili na jednu kartu, my jsme mohli dát zápasu definitivní pojistku, ale skóre se již neměnilo.

Po dvou prohrách jsme okusili sladkou chuť vítězství, které bylo podpořeno zlepšující se kombinační hrou a týmovým duchem.   

Dědeček, vedoucí mužstva SK Třebechovice: K utkání jsme nastoupili v neúplné základní sestavě doplněné ročníky 2001. Soupeři jsme chybou gólmana darovali laciný první gól a po většinu zápasu jsme tahali za kratší konec. Až v posledních cca 15 minutách jsme byli aktivnější a vstřelili 2 branky, čímž jsme korigovali na konečných 2:3.

Žlutá karta: Janečka

Diváků: 20

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.