Starší přípravka - sezona 2013/2014 (ročník 2003 a mladší)

ROZLUČKA S FOTBALOVOU SEZÓNOU

                 

Ukončení fotbalové sezóny proběhne v neděli 22.6.2014 od 13:00 hodin na hřišti v Růžovce. Samozřejmě jsou zváni i všichni rodiče, kde proběhne i tradiční závěrečný fotbálek s maminkami.

St. přípravka bojovala, ale stačilo to jen na jednu remízu a dvě prohry

20. kolo KP starší přípravky 15.6.2014 - hřiště Jaroměř

 

FK Jaroměř : Sokol Třebeš 2:3 (1:2)

Branky:  Hepnar, Puška

Začátek byl velice pohledný, přihrávky i hra dopředu vycházela. Vyústilo to do gólového náskoku pěknou brankou Toma Hepnara. Bohužel do přestávky se soupeř dvěma slepenými brankami dostal do vedení. V druhé půli vyrovnal po krásném uvolnění do strany a střelou z dálky Pepča Puška. Ke konci utkání jsme remízu neudrželi a ještě jednu branku inkasovali. Je to škoda, hra byla velice vyrovnaná. Těchto proher o jeden gól máme spoustu, asi musíme zapracovat na větší bojovnosti a chuti po vítězství.

FK Jaroměř : TJ Dvůr Králové n.L. 2:2 (0:1)

Branky:  Smetana, Rind

Opět bojovný zápas. Soupeř posílil dvěma velikými děvčaty z mladších žáků. Byly velice rychlé, stihly vše oběhat a ještě zachraňovaly gólovky nad hlavou gólmana. Líbilo se mě, že jelikož jsme prohrávali, kluci zbraně nesložili a stačili ještě vyrovnat brankami Radima a Šimona.V tomto zápase se mě velice líbil bojovný Jarda Horčička a přesné přihrávky Martina Kadaníka.

FK Jaroměř : Náchod/Nové Město n.M 3:5 (2:1)

Branky: Kuna, Smetana, Kudrnáč

Začátek výborný, vedeme 2:0 po gólech Denise a Radima. Vypadá to velice dobře. Bohužel nám asi docházejí síly a soupeř snižuje na rozdíl jedné branky. Ve druhé půlce už nestíháme. Soupeř navyšuje náskok dalšími brankami. Velký rozdíl se ještě podařilo snížit Jirkovi po pěkné akci.

Dnes bylo znát, že nám chyběl náš rychlý a hbitý hrot Luky. Doufám, že jsem si tu smůlu se zraněními už vybrali a že příště (v nové sezóně) budeme bojovat kompletní. Zatím ještě nevíme jak hrála druhá skupina, tabulka není kompletní, takže jak jsme skončili celkově doplníme později.

Sestava FK Jaroměř: Vach, Žák, Smetana, Paradi, Kuna, Kadaník, Puška, Hepnar, Horčička, Rind, Vacek, Kudrnáč

St. přípravka předvedla tři ospalé výkony, dvě prohry a jedna výhra

19. kolo KP starší přípravky 7.6.2014 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř : FC Vrchlabí 2:3 (0:2)

Branky: Kvapil 2x

Jelikož nám chyběli dva klíčoví hráči, bylo to na naší hře znát. K tomu jsme ještě přidali statický výkon, nebyla vidět žádná bojovnost. Tento zápas se vyloženě nepodařil naší obraně, proto jsme zaslouženě prohráli. Jediný, kdo se snažil a lítal po hřišti byl Lukáš Kvapil. Tento výkon stvrdil dvěma góly  - výborně Luky. Jinak to byla nepovedená hra.

FK Jaroměř : Sokol Třebeš 1:2 (0:1)

Branky: Kuna

Tento zápas byl pro nás smolný. Zasloužilo by si to alespoň remízu. Na hru se dalo už celkem koukat. Bohužel stačilo pár střel a jedna přihrávka z autu , ze které to skončilo v bráně, aby nás soupeř porazil. Výkon, žádná sláva.

FK Jaroměř : SK Jičín 2:1 (0:1)

Branky: Kvapil, Puška

Poslední dnešní zápas také nepatřil k tomu lepšímu co umíme. První půlku jsme zaslouženě prohrávali, kde soupeř byl o něco lepší v kombinaci. Díky tomu, že soupeř neměl žádného hráče na střídání, druhá půle byla v naší režii. Zápas se nám podařilo otočit hezkým Lukášovým únikem a Pepovou jistou penaltou k tyči. Tři body dobré.

Kluci přestaňte se čvachtat v tom moři a určitě nám v neděli přijeďte pomoci. Bude to rozhodující bitva o stupně vítězů.

Sestava FK Jaroměř: Vach, Tichý, Žák, Smetana, Paradi, Kuna, Kadaník, Kvapil, Puška, Hepnar, Pásler, Horčička

St. přípravka předvedla heroický výkon proti prvnímu v tabulce, dvě výhry

18. kolo KP starší přípravky 1.6.2014 - hřiště Jičín

FK Jaroměř : SK Jičín 10:0 (4:0)

Branky:  Macháň 3x, Kvapil 2x, Smetana 2x, Kudrnáč, Puška, Kuna

Dnes nám šlo vše do karet. Krásné počasí, v prvním zápase jednodušší soupeř na rozehrání. Fungovala nám rozehrávka od obránců k záloze, která rozdávala míče do gólových šancí, kde naši útočníci s přehledem zakončovali. Hrálo se na polovině soupeře, když se nějaký ten útočník dostal k nám na polovinu, tam ho s přehledem odzbrojil dnes výborný rychlonohý stopér Honza. V druhé polovině také zahrál výborně Pepča v záloze. S přehledem nahrával do krásných příležitostí útočníkům. Musíme také přivítat Ondru Macháně do našeho klubu střelců s hattrickem.

FK Jaroměř : FK Náchod/Nové Město n.M. 1:0 (1:0)

Branky:  Kuna

Nejlépe odmakaný zápas jarní sezóny. Opravdu super výkon proti prvnímu týmu v tabulce. Tentokrát to byl úplně jiný zápas než s předchozím Jičínem. Na nic nebyl čas, soupeř tlačil a byl všude. I osobní souboje velice bolely. Z počátku se hodně hrálo na naší půlce, takže Lukáš měl dost místa na rychlý protiútok za obranu soupeře. Krásně dotáhl míč až do vápna, kde s přehledem nahrál dobíhajícímu Denisovi, a ten už zavěsil do prázdné branky. Po této brance se hra celkem vyrovnala. Naši záložníci si vzali minulé zápasy k srdci a výborně dostupovali útočníky, kteří neměli čas na střelbu. To nechci snižovat výkon našeho brankáře, který také zachránil nějaký ten gól. Výborně Tede, dnes bez obdržené branky ,jen tak dál. V závěru zápasu byl tlak od soupeře obrovský. Ještě Martin po rohu zachránil míč na naší brankové čáře, stál kde měl, děkujeme. Byli jsme moc rádi, že rozhodčí odpískal konec zápasu, ve kterém se náš tým radoval z vítězství. Bylo to vidět i na našich borcích v šatně, že si sáhly na dno, ale o to měli větší radost, že uspěli. A proto ten fotbálek hrajeme!

Každý turnaj jmenovitě vyzdvihujeme nejlepší hráče, takže dnes si zaslouží pochvalu tito hráči: Ted, Váva, Déňa, Laďoch, Pepča, Radim, Péťa, Jarda, Hanyz, Happy, Marťas, Lukin, Ondra, Tom, Šíma (za fandění a morální podporu) !!!

Také děkujeme rodičům za dopravu a povzbuzení našich hráčů.

Sestava FK Jaroměř: Vach, Kudrnáč, Tichý, Žák, Smetana, Paradi, Kuna, Kadaník, Kvapil, Vacek, Puška, Hepnar, Pásler, Macháň

St. přípravka, dvě výhry a jedna prohra

17. kolo KP starší přípravky 24.5.2014 Jaroměř

FK Jaroměř : FC Olympia 3:2 (1:1)

Branky: Kuna 2x, Puška

FK Jaroměř : TJ Dvůr Králové 0:1 (0:1)

Branky:  :(

FK Jaroměř : SK Jičín 1:0 (1:0)

Branky: Kvapil

 

Sestava FK Jaroměř: Vach, Kudrnáč, Tichý, Žák, Smetana, Paradi, Kuna, Kadaník, Kvapil, Vacek, Puška, Hepnar, Vacek, Jahelka, Pásler

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.