St. přípravka bojovala, ale stačilo to jen na jednu výhru a dvě prohry

16. kolo KP starší přípravky 17.5.2014 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř : FC Olympia A 4:1 (2:0)

Branky: Smetana 2x, Tichý, Kuna

Poctivě odehraný zápas proti slabšímu soupeři. Na hřišti se prostřídal celý tým, takže se mohli předvést i méně vytěžovaní hráči. Šancí bylo podstatně více, skóre neodpovídá průběhu hry. V tomto zápase zářil Petr Tichý, který svojí bojovností a přesnými přihrávkami velice překvapil trenéry.

FK Jaroměř : Náchod/Nové Město n.M. 1:4 (1:1)

Branky: Smetana

Druhý zápas byl proti prvnímu týmu v tabulce a bylo to znát. Tolik času na rozehrávku a kombinaci už nebylo. První poločas byl velice vyrovnaný (1:1). V druhé půlce už docházely síly a bylo to znát i na výsledku. Soupeř trestal třemi výstavními trefami z velké vzdálenosti. To byl důsledek našich záložníků, kteří pozdě přistupovali k útočícím protihráčům. Měli dost času na zpracování a střelbu. Zde se nemusí za svoji práci stydět obrana, sice to na výsledku nebylo znát, ale zaslouží si pochvalu. V tomto zápase vynikal Honza Žák, vždy byl na svém místě a vždy měl tu rychlost, že doběhl unikavšího útočníka.

FK Jaroměř : FC Vrchlabí 0:1 (0:0)

Branky: -

Do tohoto zápasu jsme vstupovali s pořádným lijákem. Soupeř byl velice vyrovnaný. První půlku měli navíc soupeři, v druhé se to otočilo a naši borci začali velice tlačit. Bohužel ani jedna šance se neujala. Bohužel se soupeři z ojedinělého útoku podařilo dát gól. Tráva byla mokrá a míč to zrychlilo k pravé tyčce. V tomto zápase bych raději viděl remízu, bylo by to spravedlivější.

Dnes ještě musíme vyzdvihnout vynikající výkon naší brankařské jedničky Tadeáše Vacha. Myslím si, že žádný z dnešních branek nemůžem připsat na jeho vrub. Zachránil spoustu gólových šancí a s velikým přehledem řešil rozehrávky.

 

Sestava FK Jaroměř: Vach, Kudrnáč, Tichý, Žák, Smetana, Paradi, Kuna, Kadaník, Kvapil, Vacek, Puška, Hepnar, Vacek, Jahelka

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.